social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αντώνης Χιώτης: «Να δούμε σύντομα το Ηράκλειο στη Γ' Εθνική»

Αντώνης Χιώτης: «Να δούμε σύντομα το Ηράκλειο στη Γ' Εθνική»

Η διοίκηση της ΑΕ Ηρακλείου δεν σταματά να ενδυναμώνει συνεχώς το ρόστερ της, ακόμη και αν έχει ήδη ξεκινήσεις στις υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τελευταίος μεταγραφικός στόχος της ομάδας των βορείων προαστίων είναι ο νεαρός ταλαντούχος αριστερός οπισθοφύλακας, Αντώνης Χιώτης, που αποκτήθηκε από τον ΓΣ Ηλιούπολης.

Ο 19χρονος ικανότατος αμυντικός μίλησε στο soccerlive.gr και τον Κώστα Διαμάντη, αναλύοντας το πόσο χαρούμενος είναι που εντάχθηκε στο δυναμικό και την οικογένεια της ΑΕ Ηρακλείου, το πόσο μπορεί να την βοηθήσει, αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι του για φέτος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντώνης Χιώτης:

 

Καλησπέρα Αντώνη, πως αισθάνεσαι που ανήκεις πλέον στην οικογένεια της ΑΕ Ηρακλείου; 

Αισθάνομαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕ Ηρακλείου. Το κλίμα της ομάδας είναι εξαιρετικό και ο ανταγωνισμός υγιής και δημιουργικός. Οι προπονητές είναι καταρτισμένοι και όλοι οι παράγοντες δουλεύουν με πραγματικό ενδιαφέρον για την ομάδα.

Η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει ιδανικά στη χρονιά με νίκες τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα. Πιστεύεις θα βοηθήσεις το σωματείο να συνεχίσει φέτος σε αυτή την ιδανική πορεία; 

Αυτός είναι ο σκοπός μου και για αυτό θα δουλέψω σκληρά. Δεν είναι δύσκολο άλλωστε, γιατί λειτουργούν σαν ομάδα και αυτό είναι πολύ θετικό.

Ποιοι είναι η στόχοι σου για την αγωνιστική σεζόν 2020/21; Συνάδουν με αυτούς της ομάδας; 

Ευελπιστώ να δω την ομάδα μου στην Γ’ Εθνική σύντομα ,να έχουμε μία καλή χρονιά με σύμπνοια και ευγενή άμιλλα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35