social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδάκης: «Ευχαριστημένος με τους παίκτες μου που ανταπεξήλθαν σε μια δύσκολη βδομάδα»

Παπαδάκης: «Ευχαριστημένος με τους παίκτες μου που ανταπεξήλθαν σε μια δύσκολη βδομάδα»

Τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ απέσπασε ο ΑΟ Περιστερίου, που επικράτησε με 1-0 του Παπάγου, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου.

 

Μέσα από δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο προπονητής του σωματείου του Περιστερίου εξέφρασε μεταξύ άλλων, την ευχαρίστησή του για τους παίκτες του, που ανταπεξήλθαν όπως έπρεπε σε μια δύσκολη βδομάδα με τρεις αγώνες.

Ας δούμε λοιπόν τα όσα μας είπε ο έμπειρος τεχνικός για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον νεοφώτιστο ΑΟ Ιλίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια απαιτητική βδομάδα λόγω της υποχρέωσης του κυπέλλου, και νομίζω αντεπεξήλθαμε καλά και στα 3 ματς. Έχω μείνει ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών και πιστεύω έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να παρουσιαζόμαστε κάθε Κυριακή καλύτεροι. Την επόμενη αγωνιστική με τον ΑΟ Ιλίου θα είναι ένα ματς αρκετά κλειστό, με μια ομάδα που προέρχεται από ένα διπλό και με ανεβασμένη ψυχολογία.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35