social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκαναν το 3x3 οι Άγιοι Ανάργυροι, 3-0 την Ανθούπολη

Έκαναν το 3x3 οι Άγιοι Ανάργυροι, 3-0 την Ανθούπολη

Στη κορυφή της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ βρίσκεται η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, μαζί με την Δόξα Βύρωνος, μετά την απόλυτα δίκαια νίκη της με 3-0 επί της Ανθούπολης.

Του Πέτρου Κοσκινά

 

Η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα ήταν ανώτερη στο ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και εκμεταλλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή για περισσότερο από ένα ημίχρονο πήρε τη νίκη, αλλά και τους τρεις βαθμούς.

Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Νικολάου πραγματοποίησε τη πρώτη φάση στο ματς για τους Αγίους Αναργύρους, που με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 12’ ο Θεοδωράκης απείλησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με τον Μανουσέλη να σώζει στη γραμμή της εστίας.

Επτά λεπτά μετά ο Κλωνάρης σούταρε από κοντά, με τον Ασιμάι να αποκρούει, φάση που επαναλήφθηκε και στο 24ο λεπτό.  Στο 35’  ο Νικολάου απείλησε ξανά την αντίπαλη εστία, αυτή τη φορά με σουτ, με τον γκολκίπερ της Ανθούπολης να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων με τον Τουφεξιδη ως οφσάιντ.

Πέρα όμως από τις ατελείωτες φάσεις των Αγίων Αναργύρων, η Ανθούπολη από το 42’ έπρεπε να αντιμετωπίσει και την αριθμητική διαφορά, καθώς έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολλή του Ρεζτσόβ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Νυφαδόπουλος που μόλις είχε περάσει στο ματς έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, γράφοντας το 1-0 με κοντινό πλασέ, μετά από δοκάρι του Οικονόμου.

Οι φάσεις για τους γηπεδούχους δεν σταμάτησαν ούτε μετά το γκολ και στο 66’ ο Κλωνάρης έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ από κοντά.

Οι δύο τελευταίες ευκαιρίες των Αγίων Αναργύρων μετουσιώθηκαν και σε γκολ πρώτα στο 83’ με τον Νικολάου για το 2-0 μετά από σέντρα του Θεοδωράκη, και έπειτα στο 90’ με τον σκόρερ Νικόλου να βγάζει ασίστ και τον Βασιλειάδη με κεφαλιά να γράφει το 3-0.

Έτσι, οι Άγιοι Ανάργυροι βρίσκονται στη πρώτη θέση σε ισοβαθμία με τη Δόξα Βύρωνος με 9 βαθμούς, ενώ η Ανθούπολη είναι στην 5η με τρεις λιγότερους.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (ΚΑΛΥΚΑΣ): Χανιώτης, Κατσίβελας (85’ Βασιλειάδης), Μαντίκος (46’ Νυφαδόπουλος), Κατσάρας (61’ Σταύρου), ΠιπίνηςΓενιδογάν, Οικονόμου (61’ Κρητικός), Θεοδωράκης, Καραχάλιος (79’ Λάλα), Κλωνάρης, Νικολάου

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ): ΑσιμάιΚακιώρης, Καλέμης (61’ Φανός), ΠάσσαρηςΜανουσέλης, Ηλιόπουλος, Ρεζτσόβ, Αντωνόπουλος, Τουφεξίδης (89’ Ντούπης), Καλογερής (84’ Νικολόπουλος), Κωνσταντινίδης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35