social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (4/10)

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (4/10)

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο και οι αγώνες της Κυριακής (4/10) της Α' ΕΠΣΑ, για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου με τους Τράχωνες να κάνουν το 3x3 και τον Γιάννη Γαζή να κάνει ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο του Άγιαξ Ταύρου.

Το απόλυτο τρία στα τρία έκανε σήμερα η ομάδα των Τραχώνων, που επικράτησε με 1-0 στο πολύ δυνατό με την Αγία Ελεούσα, σκαρφαλώνοντας έτσι στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Δόξα Βύρωνος και τους Αγίους Αναργύρους.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Νίκου Κουνάδη έκανε τη δεύτερη της νίκη στη σεζόν σε τρία ματς, έχοντας πλέον μόλις 3 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στην 9η θέση, σε ισοβαθμία με τον Άγιαξ Ταύρου.

 

Η ομάδα του Ταύρου που πέρασε επίσης μια περίεργη βδομάδα, καθώς έχασε το προπόνητη της, Δημήτρη Κοσμά, από τον Άτταλο, απέκτησε τον Γιάννη Γαζή, ο οποίος φάνηκε να ταιριάζει στην ομάδα, παίρνοντας το τρίποντο στο πρώτο του ματς στον πάγκο της. Ο Άγιαξ επικράτησε με 1-0 της Κηπούπολης, η οποία συνεχίζει την πολύ κακή πορεία της στο πρωτάθλημα, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Έτσι, ο Άγιαξ Ταύρου με τη πρώτη του αυτή νίκη στη σεζόν μετά από δύο ήττες ανέβηκε στην 10η θέση με τρεις βαθμούς, ενώ η... «λαβωμένη» Κηπούπολη παρέμεινε στη τελευταία θέση χωρίς βαθμούς μαζί με Ιάσονα, Πετράλωνα και Βριλήσσια.

 

Την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο έκλεισε η επιβλητική νίκη του ΓΣ Αργυρούπολης που επικράτησε με το εμφατικό 5-1 του Ιάσονα, και συνέχισε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Απεναντίας, ο Ιάσονας έχει 0/3 έχοντας κάνει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και παραμένει στη τελευταία θέση, όπως και προαναφέραμε. Στην 4η με 7 βαθμούς ανέβηκε το σωματείο του Κώστα Ασημάκη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35