social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουσάνας: «Ευχαριστημένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Κουσάνας: «Ευχαριστημένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Το απόλυτο τρία στα τρία έκανε στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ η νεοφώτιστη Δόξα Βύρωνος, που επικράτησε με το ευρύ 4-1 στο ντέρμπι του Βύρωνα με τον Αθηναϊκό, για την 3η αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

 

Η σκληρή δουλειά στις τάξεις της Δόξας δεν σταματά ποτέ, και αυτό μαρτυρούν και τα σπουδαία αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα, έχοντας καταγράψει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, παρά το γεγονός πως φέτος ανέβηκε από την Β' κατηγορία.

Ο προπονητής του σωματείου του Βύρωνα, Γιάννης Κουσάνας, μίλησε στο soccerlive.gr, αναφέροντας μεταξύ άλλων, το πόσο ευχαριστημένος είναι πρωτίστως που έδωσε ο ίδιος και η ομάδα του χαρά στον κόσμο τους κερδίζοντας το τοπικό ντέρμπι, αλλά μένοντας ταπεινός ανέφερε πως πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι και να προχωρήσουν στη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι που δώσαμε χαρά στο κόσμο μας, γιατί ήταν τοπικό ντέρμπι και το είχε ανάγκη ο κόσμος αυτό, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτούμε με ποδοσφαιρική λογική, οπότε οι χαρές και τα πανηγύρια τελειώσανε. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα και προχωρήσουμε στη δύσκολη συνέχεια.»


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35