social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βάλσαμος: «Σημαντική νίκη απέναντι σε αντίπαλο με ίδιους στόχους»

Βάλσαμος: «Σημαντική νίκη απέναντι σε αντίπαλο με ίδιους στόχους»

Τις νίκες της στο πρωτάθλημα διπλασίασε στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Ζωγράφου η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που επικράτησε με 3-2 για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

 

Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες, που βρέθηκαν και πέρσι στον ίδιο όμιλο στη Β', αναμετρήθηκαν για τη 3η αγωνιστική, με το ματς να βρίσκει νικητές τους «πράσινους» που έχουν καταγράψει μια καλή πορεία στην φετινή κατηγορία με δύο νίκες και μία ήττα. Απεναντίας, ο Αστέρας δεν έχει ξεκινήσει και τόσο δυνατά, όσο αφορά τους βαθμούς του και θα προσπαθήσει να ανεβεί στη συνέχεια για να βελτιώσει τον μόλις έναν που έχει έως τώρα.

Ο προπονητής του σωματείου των Αγίων Αναργύρων, Θανάσης Βάλσαμος, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, αναφέροντας μεταξύ άλλων, το πόσο χαρούμενος είναι για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και από την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών μου και ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά για να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35