social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: «Είχαμε δύο πρόσωπα στο ματς»

Τσαμόπουλος: «Είχαμε δύο πρόσωπα στο ματς»

Λίγες μέρες μετά την ήττα του πρωταθλήματος με 2-1 από τον Πανερυθραϊκό, ο προπονητής της Διάνας Ηλιούπολης, Γιώργος Τσαμόπουλος, μίλησε στο soccerlive.gr αναφέροντας αναλυτικά το τι έγινε στο ματς και τι οδήγησε την ομάδα του στην ήττα. 

 

Αυτό ήταν και το πρώτο ματς της Διάνας για φέτος όπου έμεινε χωρίς βαθμό, ενώ στις δηλώσεις του ο πολύπειρος τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων, πως το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού ήταν το χειρότερο που έχει κάνει όσο καιρό βρίσκεται στη Διάνα, ενώ ανέλαβε κάθε ευθύνη για την εμφάνιση της ομάδας.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε δύο πρόσωπα στο ματς, με ένα καλό πρώτο ημίχρονο, και παρά τη ψυχρολουσία που δεχθήκαμε νωρίς γκολ, ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Είχαμε καλό πρόσωπο στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου όπου καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να δημιουργήσουμε και τις προϋποθέσεις και για ένα 2ο γκολ. Στο ημίχρονο είπαμε πως με κάποιες αλλαγές που θα κάναμε θα μπορούσαμε να είμαστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού, αλλά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε πάλι από δικά μας αδικαιολόγητα λάθη, επηρέασε αρνητικά τη ψυχολογία της ομάδας με αποτέλεσμα να κάνουμε το χειρότερο ημίχρονο όσο καιρό είμαι στην ομάδα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της κακής αυτής εικόνας και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά που μας στοιχίζουν βαθμό ή βαθμούς και παράλληλα να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης της διοίκησης. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν, κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Αστέρα Ζωγράφου, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα, όπως και κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35