social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στον Αθηναϊκό το τρίποντο, 2-0 τον Άγιαξ Ταύρου

Στον Αθηναϊκό το τρίποντο, 2-0 τον Άγιαξ Ταύρου

Στις νίκες επέστρεψε ο Αθηναϊκός, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Δόξα, καθώς επικράτησε με 2-0 του Άγιαξ Ταύρου, για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

 

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, το συγκότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου πήρε το πολυπόθητο τρίποντο, ανεβαίνοντας έτσι τόσο ψυχολογικά, όσο και στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς βρίσκεται πλέον στην 6η θέση με 7 βαθμούς. Από την άλλη, ο Άγιαξ Ταύρου γνώρισε την ήττα στο πρώτο του ματς με τον Γιάννη Γαζή στον πάγκο του και είναι πλέον 10ος με μόλις τρεις βαθμούς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 25' ο Δούκας μετά από ασίστ του Σπίνουλα, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Λημνιός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 35' ο Καβαλλάρης επιχείρησε να ισοφαρίσει σε 1-1 με κεφαλιά, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ, ενώ στο 56' ο Βουλτσίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 σφραγίζοντας έτσι τη νίκη και το τρίποντο για τον Αθηναϊκό.

Τελευταία καλή ευκαιρία του ματς ήταν στο 80', όταν και ο Ερμάλ έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει από τη μικρή περιοχή, μετά από γύρισμα του Σωτηρόπουλου.

 

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καραστέργιος, Μαυρομματάκης, Ζάχος, Βασιλείου (22' Λημνιός), Βελέντζας, Κατσούλας, Δούκας (80' Ρέτζελι), Ρηγόπουλος (80' Θανόπουλος), Σπινούλας (52' Βουλτσίδης), Παπανικολάου, Τραγουστής (52' Αρβανιτάκης)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Ηρακλής, Σωτηρόπουλος, Καβαλλάρης, Μαρούσης, Στασινόπουλος (46' Μαυροβουνιώτης), Βλάμης, Ερμάλ, Σιώζος (80' Κτενάς), Κατσής (46' Μαυρέλης), Ψαρράς, Καρούντζος


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35