social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολυχρονάκης: Στο ποδόσφαιρο μετράει η διάρκεια

Πολυχρονάκης: Στο ποδόσφαιρο μετράει η διάρκεια

Στο ματς με τον Ολυμπιακό Λιοσίων ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών για τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας αφού με δικό του τέρμα οι νεοφώτιστοι έφτασαν στη νίκη.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πολυχρονάκη, τον ικανότατο αμυντικό που εμπιστεύεται η ομάδα από πέρυσι προκειμένου να φυλάει τα μετόπισθεν.

Ο ίδιος μίλησε για το ματς με τη Νέα Ιωνία που ακολουθεί σήμερα λέγοντας

Παίζουμε με μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου και ένα σύνολο που διαθέτει αρκετή ποιότητα. Θα είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται και θα κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Για την μέχρι τώρα πορεία και πως τη σχολιάζει ο ικανότατος άσος πρόσθεσε: "Το ξεκίνημα μας δεν ήταν έτσι όπως το περιμέναμε. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το κακό ξεκίνημα και να δημιουργήσουμε την ψυχολογία μας. Προερχόμαστε από δυο νίκες που μας βοήθησαν ψυχολογικά και βαθμολογικά".

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του μέχρι τέλος, ο Γιάννης Πολυχρονάκης είπε: ""Πιστεύω αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι η διάρκεια. Στον όμιλο μας δεν υπάρχει φαβορί. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Χρειάζεται διάρκεια στην απόδοση γιατί δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Διάρκεια και νοοτροπία πρωταθλητισμού!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35