social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψυρόπουλος: Βγάζουμε πλέον μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας

Ψυρόπουλος: Βγάζουμε πλέον μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας

Με στόχο να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί ο Ηλυσιακός την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Παπάγο.

Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας καλοδουλεμένης ομάδας που θα προσπαθήσει να πάρει με τη σειρά της θετικό αποτέλεσμα.

Συγκριτικά με το τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, ο Καλαματιανός προπονητής υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεαρού Ραγκαβά που εξέτισε την τιμωρία του σε αντίθεση με τον Βαμβακά που είναι τιμωρημένος.

Ο ίδιος αναφερόμενος στον αγώνα

"Προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα πολύ σημαντικό για την ομάδα και καλούμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για την καλή εξέλιξη που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα. Το τελευταίο διάστημα αρκετοί βασικοί μας ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με προβλήματα τραυματισμών και δείχνουν ότι βοηθούν αρκετά παρά τις δυσκολίες. Από εδώ και στο εξής πιστεύω ότι θα αυξήσουμε την ένταση στο παιχνιδι μας και θα βγάλουμε την πραγματική μας εικόνα στο γήπεδο. Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής, έχουμε δύσκολη αποστολή όμως ο Ηλυσιακός οφείλει να παίζει σε κάθε ματς για την νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ελπίζω να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35