social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυναμικό διπλό για το Παλαιό Φάληρο, 2-0 το Χαλάνδρι

Δυναμικό διπλό για το Παλαιό Φάληρο, 2-0 το Χαλάνδρι

Τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη του μετά από δύο αγωνιστικές πέτυχε το Παλαιό Φάληρο, που επικράτησε με 2-0 στο Χαλάνδρι επί της ομώνυμης νεοφώτιστης ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τη πρώτη τους νίκη με τον Παύλο Κυριακουλέα στον πάγκο τους, ανεβαίνοντας έτσι στην 11η θέση με έξι βαθμούς, ενώ η ΑΕ Χαλανδρίου, παρά την ήττα της, είναι 8η με έναν βαθμό παραπάνω.

Το σκορ για την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου άνοιξε ο Κωνσταντινίδης με σουτ στο 39', σκορ με το οποίο αμφότερα τα σωματεία πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 52' ο Γαλανόπουλος έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μωραΐτης απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 83' ο Μουτίδης, όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας του Χαλανδρίου, έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νώντας Κουτρομάνος): Κυπραίος, Φουκούλης, Λάμπρου (85’ Μεϊμέτης), Ντζαβίδας, Μητσόπουλος Κ., Φελέκης, Μπουραζάς, Φωτούχος-Λιακόπουλος (62’ Μητσόπουλος Π.), Κανελλόπουλος (46’ Σιδέρης), Παπαμανώλης (78’ Γκέκα), Παρδάλης (46’ Δημόπουλος)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραΐτης, Καψιώτης, Γαβαλάς, ΜπέλερηςΤζιβελέκηςΠαπαευθυμίουΤοτάζι (67’ Σενάι), Φωτιάδης (36’ Γιαννακούρος), Μουρτίδης, Μακρυγιάννης (46’ Ανδρέου)(78’ Τρυφωνίδης), Κωνσταντινίδης-Μοντεσάντο


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35