social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκπληξη με Σούφλα στον Άρη Πετρούπολης

Έκπληξη με Σούφλα στον Άρη Πετρούπολης

Ο Αρης Πετρούπολης έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι με τους Τράχωνες. Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση της ομάδας έχοντας ως στόχο να ενισχύσει το ρόστερ προκειμένου να διατηρήσει την αγωνιστικότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Σούφλα που μέχρι πρότινος άνηκε στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Πρόκειται για 32χρονο επιτελικό μέσο που έχει περάσει ακόμη από Άγιο Ιερόθεο, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Εθνικό Πειραιά, Ατρόμητο, Προοδευτική, Θρασύβουλο.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σούφλα.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 32 χρονών (8/10/1988) και είναι γεννημένος στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Πρόκειται για επιτελικό μέσο που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του την έφεση στο σκοράρισμα και την άριστη τεχνική κατάρτιση.

Κατά το παρελθόν έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με τα χρώματα των Ατρόμητου, Προοδευτικής, Εθνικού Πειραιά, Φωστήρα, Νίκη Βόλου και Θρασύβουλου ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Άγιο Ιερόθεο, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, με τον Ολυμπιακο Αγίου Στεφάνου να αποτελεί τον τελευταίο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Σούφλα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35