social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς φρένα... η Διάνα Ηλιούπολης, 3-0 την Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Χωρίς φρένα... η Διάνα Ηλιούπολης, 3-0 την Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς παρέμεινε η «ψυχωμένη» Διάνα Ηλιούπολης, που επικράτησε με 3-0 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Έτσι, το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου βρίσκεται σε ισοβαθμία στην πρώτη θέση με τον Πανερυθραϊκό με 16 βαθμούς, ενώ το αντίστοιχο του Ανδρέα Μαντζούνη βρίσκεται στους 11 βαθμούς μαζί με Άτταλο και Ηράκλειο.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 30' ο Φάρος με εντυπωσιακό εναέριο πλασέ, ενώ στο 38' ο Κετσετζόγλου με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την αποβολή του γυμναστή της Διάνας, Γιώργου Μούτου, και του προπονητή της Θύελλας, Ανδρέα Μαντζούνη, αμφότεροι για διαμαρτυρίες.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ξανά ο Κετσετζόγλου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κλειδώνοντας τη νίκη και το τρίποντο για το σωματείο της Ηλιούπολης.

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Αραχώβας, Πανίδης, Ποντικάκος, Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Λεοντίου (70’ Δάρρας), Χάλος (80’ Νίκολι), Κετσετζόγλου (87’ Δετοράκης), Φάρος, Καζάκος (87’ Αλεξανδρής)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ανδρέας Μαντζούνης): ΚαβακλήςΤζίφαςΜινάι, Σκλαβενίτης, Μπαρδώσας (25’ λ.τρ. Στάθης), Ταχιράι, Ηρακλέους (46’ Τσαουρδάς), Γιαννακόπουλος, Καλλιοντζάκης, Αναστασίου (80’ Δημητρίου), Πατρίκιος-Έκτορας (46’ Νταλάκας)


Σχετικά άρθρα

ΠΑΟ Ρουφ: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις με αρχηγικό τόνο-Συμφώνησαν και οι Μπανιάς-Τσιούλος

Πένθος στην Αγία Παρασκευή Ι Έχασε τον πατέρα του ο Δ. Τριανταφυλλίδης

Κουνάδης: Αυτή τη φορά ήμασταν πιο ουσιαστικοί

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35