social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατά διαιτησίας και Διάνας Ηλιούπολης ο Ανδρέας Μαντζούνης

Κατά διαιτησίας και Διάνας Ηλιούπολης ο Ανδρέας Μαντζούνης

Η Διάνα Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, όμως η αναμέτρηση των δύο ομάδων σημαδεύτηκε από την αποβολή του προπονητή των φιλοξενούμενων.

 

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο τεχνικός της Θύελλας παραπονέθηκε στη διαιτησία για ένα πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα του, με αποτέλεσμα, όπως ο ίδιος μας είπε, να δεχθεί λεκτική «επίθεση» από τον γυμναστή των γηπεδούχων, Γιώργο Μούτο.

Ο Ανδρέας Μαντζούνης ανέφερε στην σελίδα μας πως η διαιτησία πήγε κατά της ομάδας του, ενώ ανέφερε ορισμένα περιστατικά του ματς, όπως το 1-0 στο οποίο δεν τηρήθηκε το fair play, το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Θύελλα, αλλά και ένα χτύπημα εκτός φάσης στον Καλλιοντζάκη.

Αναλυτικά

«Δεν θέλω να μειώσω τη νίκη της Διάνας, πραγματικά συγχαρητήρια στην ομάδα, όμως υπήρχαν στιγμές που δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, επειδή κάποιος δεν ήθελε να μας τα δώσει. Στο 1-0 δεν τηρήθηκε το fair play, καθώς το γκολ μπήκε, ενώ ο Μπαρδώσας βρισκόταν στο έδαφος τραυματισμένος, ενώ λίγο μετά ο Καλλιοντζάκης δέχθηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο εκτός φάσης. Στη λήξη του ημιχρόνου δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι, όταν και μετά από διαμαρτυρία μου, δέχθηκε επίθεση από τον γυμναστή της Διάνας. Έχω παράπονα και για τη φιλοξενία της ομάδας της Ηλιούπολης, καθώς συνεχώς τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες μου γινόμασταν δέκτες υβριστικών σχολίων.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35