social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μουντανάρης: «Στον 1ο όμιλο μια πεντάδα ομάδων θα διεκδικήσουν τον τίτλο»

Μουντανάρης: «Στον 1ο όμιλο μια πεντάδα ομάδων θα διεκδικήσουν τον τίτλο»

Ο Στέλιος Μουντανάρης και όλα τα μέλη που δουλεύουν στον οργανισμό που λέγεται Πανερυθραϊκός, αυτή τη στιγμή βλέπουν όπως όλοι οι παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τους κόπους τους να μην… ευδοκιμούν στο 100%.

Αιτία αποτελεί η παύση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου λόγω covid 19 που φρέναρε την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας από τα βόρεια προάστια.

Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς εάν ρίξει μια ματιά στο βαθμολογικό πίνακα στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ όπου θα δει τους κόκκινους μαζί με τη Διάνα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή, κ. Στέλιο Μουντανάρη, ο οποίος αναφέρθηκε στην διακοπή των πρωταθλημάτων λέγοντας

«Το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες που είχαν ρυθμό το τελευταίο διάστημα που μέσα σε αυτές ήταν και η δική μας ομάδας, με την επιστροφή θα έχουν πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι καλό που σταματάει το πρωτάθλημα, αλλά, πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Από τη στιγμή που έχουν σταματήσει οι δραστηριότητες οφείλουμε να περιμένουμε και να ευχηθούμε και να διαρκέσει μονάχα ένα μήνα».

-Πόσο δύσκολη θα είναι η επιστροφή στην καθημερινότητα για τις ομάδες;

«Από τη στιγμή που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα έχουν κάνει ελάχιστη προπόνηση, ενδεχομένως η πολιτεία να δώσει τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής. Δεν  θα είναι το ίδιο οι ομάδες αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Περιμένουμε να περάσει αυτή η λαίλαπα».

-Περιμένατε ότι θα ήσασταν στην κορυφή του 1ου ομίλου μετά την 1η αγωνιστική;

«Είχαμε πει από την αρχή ότι η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική από την προηγούμενη σεζόν αφού τα πολλά νέα παιδιά που είχαν χρησιμοποιηθεί ήταν σε καλύτερη κατάσταση από θέμα εμπειρίας. Δεν γνωρίζαμε εάν θα ήμασταν στην κορυφή. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα μαζί με τη Διάνα, όμως υπάρχουν και άλλες ομάδες. Θα υπάρξουν τουλάχιστον 5 ομάδες για να διεκδικήσουν τον τίτλο».

-Ποια ομάδα σας έχει εντυπωσιάσει αυτές τις πρώτες αγωνιστικές;

«Η Διάνα έχει μια σταθερότητα, έχει κορμό, την αντιμετωπίσαμε. Γνωρίζουμε ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα το Ηράκλειο είχε σκαμπανευάσματα αλλά έχει παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε ανώτερη κατηγορία και δείχνει ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο. Με τις υπόλοιπες ομάδες δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα όμως υπάρχουν μια με δυο ομάδες ακόμη όπως ο Άτταλος, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που διαθέτουν αξιόλογα σύνολα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35