social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζαμπαράς: «Ο Άγιος Δημήτριος δεν είναι ομάδα της… γειτονιάς»

Ζαμπαράς: «Ο Άγιος Δημήτριος δεν είναι ομάδα της… γειτονιάς»

Ο Σπύρος Ζαμπαράς τα τελευταία δυο χρόνια έχει αναλάβει ένα ιδιαίτερο ρόλο στον Άγιο Δημήτριο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, με τον ίδιο καθημερινά να έχει υπό την επίβλεψη του αρκετά ζητήματα.

Έχοντας την εμπειρία ως ποδοσφαιριστής από την συνεχή παρουσία του στα αθηναϊκά γήπεδα αποτελεί το δεξί χέρι του προέδρου Μανώλη Τζινευράκη, βάζοντας την ομάδα πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Σπύρο Ζαμπαρά ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μας.

Αναλυτικά

-Πως κρίνετε την πορεία της ομάδας σας;

«Θεωρώ πως η πορεία της ομάδας δεν κρίνεται μεχρι στιγμής πετυχημένη αν αναλογιστεί κανείς την θέση που βρισκόμαστε. Βέβαια σε ένα με δύο παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε. Συγκεκριμένα με το Χαϊδάρι αξίζαμε τους 3 βαθμούς ενώ με τη Διάνα πιστεύω το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία, χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες. Φταίμε και εμείς γιατί πιστεύω δεν έχουμε μπει στα δεδομένα της Α κατηγορίας ακόμη».

-Θεωρείτε ότι ορθώς θέσατε υψηλούς στόχους;

«Όσον αναφορά για τους υψηλούς στόχους που θέσαμε, όταν λέγεσαι Άγιος Δημήτριος και έχεις μια τόσο βαριά φανέλα οι στόχοι της ομάδας θα είναι πάντα υψηλή. Βέβαια επειδή με ρωτάς προσωπικά εγώ ποτέ δεν ανέφερα πως η ομάδα πάει για πρωτάθλημα, πάντα και ως ποδοσφαιριστής τους στόχους τους ορίζει η δουλεία μέσα στο γήπεδο, ούτε τα μπάτζετ παίζουν, ούτε τα ονόματα»

 -Από την συγκομιδή είστε ευχαριστημένοι;

«Για την συγκομιδή σας είπα και πριν πως θα μπορούσαμε να είχαμε 3 με 4 βαθμούς παραπάνω. Λίγο η απειρία της κατηγορίας, λίγο η τύχη θες μας κρατούν εκεί που είμαστε».

-Τι έχει αλλάξει σε αυτά τα δυο χρόνια που είστε ως παράγοντας στο σύλλογο;

«Σε αυτά τα δυο χρονιά ως παράγοντας πιστεύω πως έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Θα μου πείτε όπως ακούω μερικούς να λένε μα ανεβήκατε λόγω κορωνοιου 4οι,εγώ θα τους απαντήσω πως η ομάδα πέρυσι έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο για μένα και δούλευε επαγγελματικά όσο μπορεί να δουλέψει βέβαια χωρίς γήπεδο και αποδυτήρια. Οπότε ήταν μία δικαίωση για μένα. Πάντα όμως με μπροστάρη τον πρόεδρο μας Μανώλη Τζινευρακη που ότι κάνει το κάνει με πάθος γι αυτή την ομάδα και μονός του, και δεν το λέω για να το πω. Όποίος ασχολείται με αυτή την ομάδα ξέρει. Επίσης καταφέραμε να γυρίσουμε τον κόσμο στο γήπεδο παρόλο την πανδημία κάτι πολύ σημαντικό καθώς όπως γνωρίζετε η ομάδα έχει πολύ κόσμο. Δεν είναι η ομάδα της γειτονίας είναι κάτι πολύ παραπάνω που οποίος δεν έχει φορέσει την φανέλα δεν μπορεί να καταλάβει.»

-Πόσο μεγάλο πρόβλημα αποτελεί για εσάς το γηπεδικό;

«Το γηπεδικό είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολεί τον σύλλογο τα τελευταία 3 χρονια. Θεωρώ πως αν είχαμε την έδρα μας, τα αποδυτήρια μας, τα ντουζ μας, γενικά να δουλεύουμε όπως μία κανονική ομάδα τότε θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα. Με τα τωρινά δεδομένα κάνοντας προπόνηση σε 9Χ9 και προπόνηση στον Αγιο Κοσμά χωρίς τα αποδυτήρια σου καταλαβαίνετε για τι καταστάσεις μιλάμε. Πρέπει να το παλέψουμε μέχρι να έχουμε το δικό μας γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν είναι στο χέρι μας, Ελπίζω τελικά το συντομότερο να έχουμε το δικό μας γήπεδο.»

-Πως βλέπετε την πανδημία;

«η πανδημία δυστυχώς μπήκε στην ζωή μας. Με αυτή πρέπει να μάθουμε να ζούμε στην καθημερινότητα μας. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτό το μαρτύριο για όλους,και να είμαστε όλοι και οι οικογένειες τους υγιείς.»

-Τι να περιμένουμε από τον Άγιο Δημήτριο σε περίπτωση που ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα;

«Όταν με το καλό, ξεκινήσει το πρωτάθλημα το σίγουρο είναι πως η ομάδα θα ενισχυθεί σε καίριες θέσεις όπως ενισχύθηκε πριν το lockdown με την προσθήκη του Ηλία Ζουμπουνελη, του Γιώργου Φωτουολακη και του Μάκη Κόρδα. Ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της που κακά τα ψέματα είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε.

119849718_369997547737657_4569540614230008268_o.jpg

Έχουμε εντοπίσει τα προβλήματά μας, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά οπότε μας το επιτρέψουν οι συνθήκες και πιστεύω να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Πλέον σημασία θα έχουν οι βαθμοί σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα.

Εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ στις ομάδες τους παράγοντες και τους προπονητές να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε αυτό που αγαπάμε υγεία σε όλους»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35