social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτσαυτίκης: «Η Δόξα Βύρωνος πάντα θέτει υψηλούς στόχους»

Κουτσαυτίκης: «Η Δόξα Βύρωνος πάντα θέτει υψηλούς στόχους»

Μυήθηκε στα μυστικά του ποδοσφαίρου στις γειτονιές της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Γιώργος Κουτσαυτίκης με την έλευση του στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του επιλέγοντας να αγωνιστεί στην ιστορική Δόξα Βύρωνος.

Η περσινή σεζόν συνοδεύτηκε με επιτυχία αφού ο νεαρός άσος μπόρεσε να βοηθήσει την «κυανή θεά» να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Φέτος ο Κουτσαυτίκης έχει ξεκινήσει ζεστά συμβάλλοντας στην πορεία που πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα του Βύρωνα.

Έχοντας σκοράρει σε τρια παιχνίδια εκ των οποίων το ένα ήταν στο ντέρμπι με τον Αθηναϊκό, ο νεαρός επιθετικός δεν θα μπορούσε να μην έχει μπει στην καρδιά της «Blue Army».

Παρ’ όλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» διατηρεί χαμηλούς τόνους και αυτό αποτυπώνεται από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο soccerlive.gr

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Έχετε διαγράψει μια εξαιρετική πορεία όντας στην 2η θέση του 3ου ομίλου. Το περιμένατε όταν ξεκινούσε η σεζόν;

«Η αλήθεια είναι ότι από τις προπονήσεις και τα πρώτα φιλικά φαινόταν ότι θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

-Εισαι ευχαριστημένος από τη δική σου απόδοση

«Εν μέρει είμαι ικανοποιημένος αλλά πάντοτε προσπαθώ να δουλεύω σκληρά γιατί θέλω να αποδίδω όλο και καλύτερα για την Δόξα και τον εαυτό μου».

-Πως βλέπεις το πρωτάθλημα του 3ου ομιλου

«Το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου είναι ανταγωνιστικό και κάθε παιχνίδι μία νέα πρόκληση που απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και προσπάθεια».

-Έχεις πετύχει δυο γκολ κόντρα σε Αθηναϊκό, Πετράλωνα και στο Κύπελλο με το Παλαιό Φάληρο. Θεωρείς ότι θα μπορούσες να είχες δώσει περισσότερες λύσεις στην ομάδα;

«Προσπαθώ να κοιτάω μπροστά.Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι τι περισσότερο ή λιγότερο θα μπορούσα να είχα δώσει. Ο μόνος λόγος που κοιτάω πίσω είναι για να βελτιώνομαι μέσα από τα λάθη μου».

-Οι διαφορές της περσινής ομάδας με φέτος;

«Δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Ο κορμός της ομάδας είναι σχεδόν ο ίδιος με κάποιες προσθήκες που ενσωματώθηκαν με επιτυχία στην ομάδα».

-Τι στόχο έχετε θέσει σαν σύνολο;

«Θέλουμε να είμαστε ψηλά και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ωστόσο το ζήτημα είναι ρευστό λόγω της πανδημίας και της κατάστασης που μπορεί να βρίσκεται κάθε ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

-Οι προσωπικές φιλοδοξίες;

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ , να γίνομαι καλύτερος και να πετύχω πολλά πράγματα».

-Τι κλίμα επικρατεί στην ομάδα;

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό , οι παίκτες είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και υπάρχει άριστη συνεργασία με τους προπονητές και την διοίκηση».

-Πως έζησες το ντέρμπι Δόξα Βύρωνος-Αθηναϊκός;

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Αθήνας και ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα . Θέλαμε πολύ την νίκη και το δείξαμε στο γήπεδο. Ήταν σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο, ο οποίος παρά την απαγόρευση έδωσε το παρόν».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35