social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσώνης: «Το Χαϊδάρι με το μέταλλο και τη φανέλα μπορεί το come back»

Τσώνης: «Το Χαϊδάρι με το μέταλλο και τη φανέλα μπορεί το come back»

Πέρυσι το Χαϊδάρι ανακοίνωσε την επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή που προέρχονταν από τις υποδομές και γαλουχήθηκε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου.

Η αναφορά μας γίνεται στον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, Τρύφων Τσώνη.

Ο υψηλόσωμος στόπερ πήρε την απόφαση να πει το «ναι» στη διοίκηση Παπαϊωάννου και να αποτελέσει αρωγός στην προσπάθεια που θα έκανε η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο που δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Αναλυτικά

-Τι έχει φταίξει και το Χαϊδάρι δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση;

«Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία ότι όλοι έχουμε επηρεαστεί από την πανδημία και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Για την κακή εκκίνηση που έχουμε κάνει φταίμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και μόνο, και εμείς μπορούμε να το αντιστρέψουμε. Είμαστε σχετικά μια καινούργια ομάδα με νέα πρόσωπα και πάρα πολλούς μικρούς με ταλέντο. Πιστεύω ότι δεν έχουμε βρει ακόμα τα πατήματα μας και την κατάλληλη χημεία ώστε να μπορέσουμε να το δείξουμε στους αγώνες. Είναι κάτι το οποίο το δουλεύουμε πάρα πολύ με τον κόουτς και έχουμε βάλει αρκετά λιθαράκια ώστε να το πετύχουμε»

-Πιστεύεις ότι έχει παίξει ρόλο και η διαιτησία;

«Θα έλεγα ότι σε κάποια παιχνίδια ίσως μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω από τις αποφάσεις της διαιτησίας. Ωστόσο όμως, δεν θέλω να ρίξω το βάρος σε κάποιο διαιτητικό λάθος παρά μόνο σε εμάς που σε αρκετά παιχνίδια δεν καταφέραμε να τα τελειώσουμε και στο τέλος την "πατήσαμε"».

tsonakis-tha.jpg

-Πως αντιμετωπίζετε τη συνέχεια;

«Η συνέχεια είναι δύσκολη. Και η επιστροφή στην καθημερινότητα ακόμα πιο δύσκολη. Ο καθένας από εμάς κάνει ότι μπορεί σε ατομικό επίπεδο ώστε να μην αφήσουμε όλο αυτό να μας πάει πίσω, και από το τεχνικό team έχουμε μεγάλη στήριξη και βοήθεια με πολλα μέσα ώστε να μην μένουμε άπραγοι».

-Μπορεί το Χαϊδάρι έχοντας μείνει οκτώ βαθμούς από την κορυφή να κάνει το come back;

«Το Χαϊδάρι με την φανέλα και το μέταλλο που εχει, μπορεί να κάνει όχι μόνο το come back αλλά και την προσπέραση από τα "δεξιά"».

-Πόσο σας επηρεάζει το γεγονός ότι παίζετε χωρίς κόσμο;

«Σίγουρα, τα γήπεδα χωρίς κόσμο είναι πολύ άσχημο θέαμα και επηρεάζει αρνητικά τους πρωταγωνιστές δηλαδή εμάς. Όμως βλέποντας ακόμα και στα κορυφαία πρωταθλήματα να παίζουν χωρίς κόσμο, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να αρχίσουμε να το συνηθίζουμε σιγά σιγά γιατί θα πάρει πολύ καιρό αυτή η κατάσταση».

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ομαδας;

«Το ξέρω ότι θέλουν να δουν την ομάδα εκεί που της αξίζει να είναι. Χρειάζεται υπομονή και από τους ίδιους αλλά και να δείξουν εμπιστοσύνη στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα μέσα στους πιο δύσκολους καιρούς για τον αθλητισμό που έχουν υπάρξει.

 

Μια φορά Χαϊδάρι, για πάντα Χαϊδάρι!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35