social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φραγκόπουλος: Πάντα υψηλούς στόχους ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Φραγκόπουλος: Πάντα υψηλούς στόχους ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό Λιοσίων είναι ο Κώστας Φραγκόπουλος.

Ο ικανότατος αμυντικός που έχει μεταφερθεί τα τελευταία χρόνια στην μεσαία γραμμή παίρνοντας τη θεση του εξαριού, δείχνει ότι αποτελεί από τις πιο αξιόπιστες μονάδες κερδίζοντας το σεβασμό των συμπαικτών του, των προπονητών του και της διοίκησης.
Ο ίδιος μίλησε στο «Αθλητικό Πνεύμα» για την πορεία της ομάδας.
Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σας;
«Ο πορεία μας δεν ήτανε ανάλογη τον προσδοκιών μας σίγουρα περιμέναμε καλύτερο ξεκίνημα , σε αυτό έπαιξε ρόλο το ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό όμιλο παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είμαστε πιο αποδοτικοί».
Τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό Λιοσίων με την επανέναρξη της σεζόν;
«Πρώτα ο Θεός με την επανέναρξη του πρωταθλήματος πιστεύω θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στο προπονητικό τιμ και την δουλειά που γινεται».
Τι στόχο έχεις;
«Τώρα ως τους προσωπικούς μου στόχους θα ήθελα σε πρώτη φάση να είμαι υγιείς να έχω μια σταθερά ανοδική ανταπόδοση και να συμβάλω και εγώ στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα έτσι ώστε , μέσα από την ομάδα να αναδειχθώ και εγώ».
Ποια ομάδα θεωρείς ως φαβορί για την άνοδο;
«Έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα δεν μπορεί κανείς να πει πως κάποια ομάδα είναι το πρώτο φαβορί γιατί όπως έχουμε δει όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου δύσκολα η ομάδα που θα δείξει χαρακτήρα και σταθερή απόδοση θα είναι κ η ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια»
Που μπορεί να φτάσει η ομάδα;
«Η ιστορία και η δυναμικότητα της ομάδας δεν μας επιτρέπει στο να μην έχουμε στόχο το πρωτάθλημα αυτό βέβαια απαιτεί σκληρή δουλειά και σοβαρότητα από όλους μας, σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε στο πλάι μας τον κόσμο όπως είναι κάθε χρόνο».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35