social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιώρας: «Γύρισα στο Ηράκλειο για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Γιώρας: «Γύρισα στο Ηράκλειο για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Γιώρας εδώ και μερικές εβδομάδες αποτελεί, για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην καριέρα του, ποδοσφαιριστή της ΑΕ Ηρακλείου.


Την πρώτη φορά που αγωνίστηκε στο σύλλογο των βορείων προαστίων, ο πορτιέρο από την Έδεσσα πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Α' ΕΠΣΑ αλλά και την 1η θέση στα μπαράζ ανόδου (κόντρα σε Κερατσίνι, Ίκαρο Καλλιθέας και Αιγάλεω) και αυτό σημαίνει ότι και φέτος οι φιλοδοξίες του παραμένουν υψηλές.

Αυτός ήταν ο λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης του Δημήτρη Μπελίτσου, αφού, μια ομάδα σαν το Ηράκλειο σίγουρα καλύπτει τα θέλω του κάθε ποδοσφαιριστή όσον αφορά το κομμάτι "στόχοι".

Το "Αθλητικό Πνεύμα" επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιώρα ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους νερατζούρι λέγοντας: "Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα,αλλά καί με τους ανθρώπους της ομάδας και ειδικά με τον πρόεδρο τον κ Μπελιτσιο έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση όλα αυτά τα χρόνια οπότε όταν ήρθαμε σε επικοινωνία και μου ζήτησαν να επιστρέψω στην ομάδα για να βοηθήσω και εγώ να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας τότε δεν το σκέφτηκα πολύ και απάντησα θετικά."

Ερωτηθείς για την απόψη του σχετικά με τον όμιλο που συμμετέχει το Ηράκλειο και τη δυσκολία του, ο Γιώρας πρόσθεσε: "Η ομάδα μας είναι σίγουρα στον πιο δύσκολο όμιλο από τους τρεις της κατηγορίας. Kατά την γνώμη μου υπάρχουν 3-4 ομάδες που θα μπορούσαν να σταθούν εύκολα και στην παραπάνω κατηγορία. Από εκεί και πέρα, εμείς σαν Ηράκλειο δεν έχουμε κάνει το ξεκίνημα που θα θέλαμε στο πρωτάθλημα αλλά όταν με το καλό επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση θα είμαστε όλοι έτοιμοι στην ομάδα να καλύψουμε την διαφορά που μας χωρίζει με την κορυφή του ομίλου και στο τέλος να πετύχουμε τον ένα και μοναδικό στόχο που έχουμε ορίσει ως ομάδα, την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία"

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί σωστή την απόφαση να "κλείσει" ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, ο έμπειρος πορτιέρο δήλωσε: "Ζούμε μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση με τον κορωνοιό. Νομίζω ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι θα έπρεπε να έχει γίνει και τι πρέπει να γίνει στο μέλλον.Καθημερινα χάνονται δεκάδες ζωές συνανθρώπων μας και μπροστά σε αυτό νομίζω όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Όσον αφορά τον κλείσιμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για όλους μας και μας πάει πολύ πίσω ολο αυτό που συμβαίνει αλλά αν κάνουμε υπομονή και προσέξουμε όλοι μας τότε είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας αλλά και στα γήπεδα που όλοι αγαπάμε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35