social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπούζας: «Ομάδα που δίνει ευκαιρίες»

Μπούζας: «Ομάδα που δίνει ευκαιρίες»

«Γέννημα θρέμμα» του ΑΟ Περιστερίου είναι ο αρχηγός του, Γιάννης Μπούζας. Σε ηλικία μόλις 16 ετών, τη σεζόν 2014-2015, πήρε το "βάπτισμα του πυρός" για να ακολουθήσει μια εξαετία στην οποία έχει καθιερωθεί σε βασικό στέλεχος της ομάδας του.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε πως είναι στη φιλοσοφία του Ομίλου να δίνει ευκαιρίες.: "Έχω καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, όμως αυτό είναι κάτι στο οποίο έχει συμβάλλει η ομάδα με τη φιλοσοφία της, που ήταν πάντα να δίνει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά και να τα αναδεικνύει. Η δουλειά που κάνεις καθημερινά στο γήπεδο ανταμείβεται' σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: "Αν εξαιρέσουμε τις δυο πρώτες χρονιές μετά τον υποβιβασμό από την Γ' Εθνική, που είχαμε ισάριθμές δεύτερες θέσεις, νομίζω πως πράγματι οι τελευταίες δυο σεζόν είναι οι πιο επιτυχημένες. Τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από το καλό ποδόσφαιρο. Όσο περνάει ο καιρός, γινόμαστε καλύτεροι''.

DSC_0194.jpg

Σχετικά με τα συστατικά της επιτυχίας, ο αριστεροπόδαρος άσος ανέφερε: "Πρώτα απ' όλα, το Περιστέρι είχε πάντα καλό και οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια. Ο προπονητής μας και ο γυμναστής μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε και πως να μας το μεταδίδουν. Έχουμε πολύ καλή χημεία. Επίσης, υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά. Είμαστε νέοι, επομένως θέλουμε όλοι να είμαστε στο επίκεντρο. Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να παίζουμε καλά, για να το ευχαριστιόμαστε. Έτσι, βγαίνει και αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35