social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξυδιάς: Πλασματική η θέση μας στην κατάταξη

Ξυδιάς: Πλασματική η θέση μας στην κατάταξη

Ο Πάνος Ξυδιάς ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον Νίκο Κουνάδη στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.


Ο 28χρονος τερματοφύλακας γνωρίζοντας τον έμπειρο προπονητή από την κοινή θητεία που ειχαν στο Καματερό, δεν το πολυσκέφτηκε, απαντώντας θετικά στην πρόταση της διοίκησης βλέποντας με καλό μάτι τη... μετακόμιση στην Αγία Βαρβάρα.

Μέχρι στιγμής μάλιστα έχει δικαιώσει τις προσδοκίες αφού έχει αγωνιστεί και στα επτά ματς πρωταθλήματος που έχει δώσει η ομάδα.

Εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τον Πάνο Ξυδιά ο οποίος μας μίλησε για την Αγία Ελεούσα και όχι μόνο.

Ποσο επηρεάζεται ένας ποδοσφαιριστής από την πανδημία;

"Σίγουρα ένας ποδοσφαιριστης επηρεάζεται σημαντικά από αυτή την πανδημία και σωματικά αλλά και ψυχολογικά. σωματικα διότι μένει πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης όσο και να προσέχει και να προπονείται εκτός γηπέδου. Ψυχολογικά γιατί δεν έχουμε μάθει έτσι οι ρυθμοί μας έχουν αλλάξει και η αγαπημένη μας συνήθεια έχει βγει εντελώς από το πρόγραμμα μας και στερουμαστε όλοι αυτό που αγαπάμε και κάνουμε θέσεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".

Πιστεύεις ότι εφόσον διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα φέτος, θα έχει καταστροφικές συνέπειες;
Σίγουρα το να μιλάμε για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος δεν είναι ευχάριστο και κανείς μας δεν θα το ήθελε. Είναι κρίμα για τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστων και των παραγόντων που προσπάθησαν να πραγματοποιηθει αυτη η χρονιά. Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά και πιστεύω πως αν τηρηθούν και εδώ τα πρωτόκολλα που υπάρχουν ηδη δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθληματα

Ένας ποδοσφαιριστής, πόσο δύσκολο είναι να επανέλθει;
Είναι δύσκολο να επανέλθουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς απευθείας έπειτα από απραξία σχεδόν δύο μηνών . Χρειάζεται να δωθει χρόνος προετοιμασίας για να αποφύγουμε τα χειρότερα από πλευράς τραυματισμών αλλά και για να ανέβει το επίπεδο της φυσικής κατάστασης των παικτών.

Πως κρίνεις την πορεία σας;

Η πορεία της ομάδας μας θεωρώ πως είναι ικανοποιητικη αλλα δεν αντικατοπτριζεται από την βαθμολογική μας θέση. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και έχουμε καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δέσουμε και να αφομιωσουμε αρκετα από τα στοιχεία που θέλει να μας περάσει ο coach Κουναδης και το προπονητικό του επιτελειο. Καταφέραμε να βγάλουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με μια ικανοποιητικη συγκομιδή βαθμών και πάρα τις απουσίες μας να δείξουμε και ένα ανταγωνιστικο πρόσωπο σε όλα τα ματς . Πιστεύουμε στο πλάνο που μας έθεσε η διοίκηση και ο coach στην αρχή της χρονιάς οπως και στην ομάδα μας και μέσα από την δουλειά που κανουμε στο γήπεδο θα δείξουμε τις δυνατότητες της Αγίας Ελεούσας.

Το επιπεδο του ομίλου πως το κρινεις;

το επίπεδο του ομίλου μας το θεωρώ αρκετά ανταγωνιστικο. Υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν λόγω εμπειρίας όπως οι Τραχωνες οι Άγιοι Ανάργυροι και η Δόξα Βύρωνος αλλά αυτό που βλέπω είναι πως οι διαφορές είναι μικρές και σε κάθε ματς οι λεπτομερείς είναι αυτές που κάνουν την διαφορά


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35