social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυρίου: Θέλουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Κυρίου: Θέλουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Σίγουρα η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη αφού τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων έχουν φροντίσει και έχουν πάρει τα μέτρα τους αφού κατόρθωσαν τα τελευταία χρόνια να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν πορτιέρο ικανότατο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ολόκληρης της ομάδας.

Ο λόγος για τον Νίκο Κυρίου ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε έξι από τις επτά αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ξεχωρίζοντας με την απόδοση του.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον 29χρονο πορτιέρο ο οποίος μίλησε αρκετά ζητήματα.

Τι επιπτώσεις έχει η πανδημία στο ποδόσφαιρο;

"Σίγουρα το ποδόσφαιρο δεν είναι πάνω από την υγεία. Ελπίζω να τελειώσει όλο αυτό γρήγορα και να επιστρέψουμε όλοι στις ζωές και την καθημερινότητα μας"

Πώς κρίνεις το ξεκίνημα σας;
"Έχουμε βρεθεί σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό όμιλο όπου κάθε αγωνιστική μπορεί να νικήσουν όλοι. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί ακόμη στον όμιλο. Ως νεοφώτιστη ομάδα λοιπόν σίγουρα μπορώ να πω ότι είμαστε εντός πλάνου και σχεδιασμού που δεν είναι άλλος από την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία".

Θεωρείς ότι έχετε ταβάνι σαν ομάδα όσον αφορά το στόχο που έχετε θέσει;

"Η Ελπίδα είναι μια ομάδα η οποία απαρτίζεται από ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ . Όταν δουλεύεις σε καλό επίπεδο λοιπόν με το ίδιο υλικό κάνοντας λίγες προσθήκες κάθε φορά το ταβάνι σου δεν θα μένει ποτέ στάσιμο".

Ένα σχόλιο για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση;

"Νομίζω ότι όπου και να ρωτήσεις στην Αθήνα για το όνομα Χρήστος Καραμπάτσος δεν θα ακούσεις από κανένα κακη λέξη. Είναι πρώτο ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μετά ένας καλός πρόεδρος οποίος αγαπάει την ομάδα και όποιους την απαρτίζουν ."

Τι φιλοδοξίες έχεις;

"Θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και να δίνω κάθε αγωνιστική τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35