social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστόπουλος: «Δεν είναι τυχαία η πορεία μας»

Χριστόπουλος: «Δεν είναι τυχαία η πορεία μας»

Αν στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχει λείψει η... μυρωδιά του γηπέδου, τότε οι "καημένοι" οι ποδοσφαιριστές τι να πουν...


Σίγουρα όλο αυτό που βιώνουμε είναι κάτι πρωτόγνωρο που δεν φανταζόμασταν να συνέβαινε ποτέ στην καθημερινότητα μας όμως πρέπει να παλέψουμε πάση θυσία ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι από τον Γολγοθά.

Στις τάξεις της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου ασφαλώς αναμένουν τις εξελίξεις και τις αποφάσεις που θα παρθούν με τους ποδοσφαιριστές να είναι διατεθειμένοι να κάνουν όση υπομονή απαιτείται προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στο γήπεδο άμεσα.

Ένας από τους παίκτες που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι θα πρέπει να κάνει για να μείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση είναι ο Σόλωνας Χριστόπουλος. Ο έμπειρος στόπερ, όντας και γυμναστής στο επάγγελμα, σίγουρα θα μπορεί να δώσει κάποιες καλές απαντήσεις όσον αφορά την περιπέτεια που βιώνουμε.

Αρχικά, ο πρώην άσος των Σουρμένων αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του (3η στον 1ο όμιλο) και στο μυστικό της επιτυχίας, λέγοντας: "Είμαι παρά πολύ ικανοποιημένος με την πορείας της ομάδας. Δεν μας προκαλεί έκπληξη καθώς η προετοιμασία εκτός από επίπονη ήταν παρά πολύ στοχευμένη για τις δυσκολίες της Α κατηγορίας ,αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ο σύλλογος εμπιστεύεται τα δικά του παιδιά και έτσι έχει χτίσει ένα κορμό που αγωνίζεται χρόνια μαζί. Έτσι είναι πολύ εύκολο να αφομοιωθούν οι οδηγίες του προπονητή. Παρόλα αυτά δεν λείπει και η ποιότητα από το ρόστερ που είναι σημαντική για να παίρνεις αποτελέσματα"

-Μιας και είσαι γυμναστής, πόσο επηρεάζει κατά την άποψη σου δεύτερο lockdown έναν ποδοσφαιριστή;

"Δυστυχώς είναι μια κατάσταση που ζούμε για δεύτερη φορά, όμως όταν μιλάμε για το υπέρτατο αγαθό (υγεία) ο αθλητισμός περνάει σε δεύτερη μοιρα. Νομίζω ότι θα επηρεάσει παρά πολύ τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές καθώς όσο και να προπονειται κάποιος ατομικά ,στερείται άλλων σημαντικών παραμέτρων ειδικής αντοχής που χτίζονται μέσα από ομαδικά και υπό ομαδικά παιχνίδια που είναι ουσιαστικά σαν προσημείωση του αγώνα. Παρ' όλα αυτά ,έστω και με μεγάλη προσπάθεια καλύπτονται, αλλά είναι σημαντικό όταν μπούμε στο γηπεδο να μην ξαναβγούμε. Εύχομαι υγεία σε όλους και περίσσεια υπομονή".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35