social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστόπουλος: «Έτοιμος να επιστρέψει εκεί που ανήκει ο Ηλυσιακός»

Χριστόπουλος: «Έτοιμος να επιστρέψει εκεί που ανήκει ο Ηλυσιακός»

Ο Ηλυσιακός φέτος μπορεί να άργησε να ξεκινήσει τον προγραμματισμό του, παρ' όλα αυτά, κατάφερε άμεσα να μπει στο κλίμα του τοπικού πρωταθλήματος και να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι κινήσεις που έκανε η επιτροπή ποδοσφαίρου καθώς και το γεγονός ότι η δουλειά που έγινε από το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Κώστα Ψυρόπουλο ήταν άκρως επαγγελματική.

Ασφαλώς σε όλα αυτά ξεχώρισαν και ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως ο Κώστας Χριστόπουλος, ο ο οποίο προερχόμενος από το φυτώριο του Ατρόμητου, κατάφερε να επιβαιβεώσει τη φήμη ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που μέχρι τώρα μπορεί να χαρακτηριστεί λίρα εκατό για τους κιτρινόμαυρους.

Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα μας και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου λέγοντας:

''Η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια έχει αποδώσει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σε πολλά ματς μπορεί να χάσαμε βαθμούς αλλά αξίζαμε τη νίκη όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμασταν και σίγουρα αυτή η διακοπή σίγουρα δεν μας έκανε καλό. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα αφού τα πιο έμπειρα παιδιά μας βοηθούν και γενικά νομίζω ότι ο προπονητής και οι συνεργάτες του κάνουν εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο''.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι με το υπάρχον υλικό μπορεί η ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε:

''Ναι το πιστεύουμε. Με την βοήθεια του κ. Ψυρόπουλου, και εφόσον δουλέψουμε νομίζω θα φτάσουμε εκεί που πρέπει''.

Για την επιρροή που ασκεί ο κ. Ψυρόπουλος στο σύλλογο, ο Χριστόπουλος πρόσθεσε:

“Ο κ. Ψυρόπουλος είναι καλός προπονητής, βοηθάει τους ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι δουλεύει αρκετά καλά έχοντας βάλει τις βάσεις ώστε η ομάδα τα επόμενα χρόνια να κάνει βήματα προόδου''.

DSC_0054.jpg

Για την προσπάθεια της διοίκησης, ο ποδοσφαιριστής του Ηλυσιακού υποστήριξε

''Η διοίκηση είναι κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προσπαθει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και δεν έχουμε κανένα παράπονο''.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, δηλώνοντας τα εξής

''Δεν είναι εύκολο, είναι ανταγωνιστικό όμως ο Ηλυσιακός διαθέτει τα εφόδια που απαιτούνται για να επιστρέψει εκεί που ανήκει''.


Σχετικά άρθρα

Τίτλοι τέλους για Καματερό και Βασιλάκο

Αποχώρηση Βασιλάρη από την Κηπούπολη

Ζωτας ο νέος γυμναστής στον Παπάγο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35