social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η απολογιστική δήλωση του προέδρου της Αθηναϊδας, Αλέξανδρου Κινδιλίδη

Η απολογιστική δήλωση του προέδρου της Αθηναϊδας, Αλέξανδρου Κινδιλίδη

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το... τραγικό 2020, ο πρόεδρος της Αθηναϊδας, Αλέξανδρος Κινδιλίδης, έκανε το δικό του απολογισμό.

Η τοποθέτηση του

Φιλες και φιλοι της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ ευχομαι σε ολες και ολους Καλη Χρονια.
Σε λιγες ωρες αποχαιρετουμε το 2020 που ηταν η χειροτερη χρονια των τελευταιων ογδοντα χρονων για την πατριδα μας αλλα και για ολη την υφηλιο.Μια χρονια που λογω της πανδημιας αλλαξε η ζωη μας σε ολα τα επιπεδα αναγκαστηκαμε να αλλαξουμε τις συνηθειες μας.Καποιοι απο εμας εχασαν το σπουδαιοτερο αγαθο που υπαρχει δηλαδη την υγεια τους αλλα και πολυ χειροτερα καποιοι εχασαν δικους τους ανθρωπους απο αυτη την τρομερη πανδημια που εξακολουθει να απειλει την ζωη μας.
Υποδεχομαστε ομως σε λιγες ωρες μια καινουρια χρονια το 2021 που ολοι ελπιζουμε οτι θα ειναι μια καλυτερη χρονια.Ενα νεο ετος που ολοι θελουμε να μας επιτρεψει να ξαναγυρισουμε στις παλιες μας συνηθειες.
Ευχομαι σε ολα τα μελη του Διοικητικου Συμβουλιου της αγαπημενης μας ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ ,στους τεχνικους Διευθυντες ,στους προπονητες ,ποδοσφαιριστες αλλα και σε ολους τους γονεις η χρονια που ερχεται να ειναι μια καλυτερη χρονια γεματη απο υγεια,χαρα ,δυναμη και κουραγιο για να παλεψουμε στα δυσκολα που ερχονται.Ευχομαι επισης να βρεθουμε ολοι,οσο πιο συντομα γινεται απο κοντα και να συναντηθουμε στο γηπεδο απολαμβανωντας και παλι την κανονικοτητα της προτερης ζωης μας.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΝΔΙΛΙΔΗΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35