social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στήριξη στο ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης από τον Ορφέα Αιγάλεω και χορηγούς

Στήριξη στο ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης από τον Ορφέα Αιγάλεω και χορηγούς

Τα τελευταία χρόνια η ιστορική ομάδα του Ορφέα Αιγάλεω, με μέριμνα του Προέδρου κ. Θανάση Τιτόνη και των μελών της διοίκησης, πέρα από το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, δείχνει συνέχεια και την αλληλέγγυα προσφορά της προς το κοινωνικό σύνολο.

Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει για την συνεισφορά του Ορφέα Αιγάλεω και του κ. Θανάση Τιτόνη στην προσπάθεια που έκανε ο ΣΥΒΕΠΑΠ Αιγάλεω (Σύνδεσμος Βετεράνων Αιγάλεω) σχετικά με την συγκομιδή αγαθών για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των μελών του Συνδέσμου.
Πριν, όμως, φύγει το 2020, το απόγευμα της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου 2020, ο Ορφέας Αιγάλεω, θέλησε με μία ακόμη ενέργεια κοινής ωφέλειας και αγάπης, να δείξει ότι η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο δεν τελειώνει ποτέ…
Έτσι, ο Πρόεδρος του Ορφέα Αιγάλεω και οι μεγάλοι χορηγοί του συλλόγου, η «Η Πίττα του ΠΑΠΠΟΥ – ΑΙΓΑΛΕΩ» και η «ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ – Γ. ΤΙΤΟΝΗΣ – Σ. ΤΖΟΥΡΑ», προσέφεραν αναγκαία αγαθά και προϊόντα πρώτης ανάγκης, στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης.
Ο κ. Θανάσης Τιτόνης, ο νεαρός κ. Χρήστος Τιτόνης εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, και οι επιχειρηματίες, κ. Στέλλα Τζουρά και κ. Γιώργος Τιτόνης, επισκέφθηκαν σήμερα το απόγευμα τις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου, παραδίδοντας, αναγκαίο υλικό ιματισμού (προϊόντα ένδυσης), αλλά και σημαντική ποσότητα τροφίμων για το εορταστικό τραπέζι της πρωτοχρονιάς.
Τα προϊόντα ένδυσης ήταν προσφορά του Προέδρου κ. Θανάση Τιτόνη και της εταιρείας «ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ – Γ. ΤΙΤΟΝΗΣ – Σ. ΤΖΟΥΡΑ», ενώ τα γεύματα για το εορταστικό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς για τα παιδιά της δομής, από τον επιτυχημένο Αιγαλιώτη επιχειρηματία, Αντιπρόεδρο του Ορφέα Αιγάλεω και ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ – Αιγάλεω»), κ. Νίκο Καραγιάννη.
Στην κεντρική φώτο από αριστερά, ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Τιτόνης, η κ. Στέλλα Τζουρά, ο κ. Χρήστος Τιτόνης και ο κ. Γιώργος Τιτόνης.
ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΤΙΤΟΝΗ
Ο Πρόεδρος του Ορφέα Αιγάλεω κ. Θανάσης Τιτόνης, ανέφερε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του ΔΣ του Ορφέα Αιγάλεω, τους χορηγούς μας, οι οποίοι ειδικά στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για στήριξη του κοινωνικού συνόλου είναι πάντα δίπλα μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τις δύο εταιρείες, «ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ – Γ. ΤΙΤΟΝΗΣ – Σ. ΤΖΟΥΡΑ» και «Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ – Αιγάλεω / Ν. Καραγιάννης», οι οποίες ανταποκρίθηκαν αμέσως, με ευχαρίστηση και σεβασμό σε αυτή την ενέργεια μας.
Επίσης, μέσω της εφημερίδα σας, θα ήθελα, εν προκειμένω να ευχηθώ σε όλους τους κατοίκους του Αιγάλεω, να έχουμε πρωτίστως μία νέα χρονιά με υγεία και αγάπη μέσα στις καρδιές μας επί καθημερινής βάσης».

ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


Το εκκλησιαστικό ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, ιδρύθηκε το 1920, και λίγο αργότερα φιλοξένησε παιδιά που είχαν χάσει τους γονείς τους στη Μικρασιατική καταστροφή, ενώ στη συνέχεια ορφανά από τον πόλεμο του 40. Τα τελευταία χρόνια φιλοξενούνται παιδιά για λόγους κυρίως οικονομικούς. Τα παιδιά διαμένουν μέσα στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο και φοιτούν στα δημόσια σχολεία της περιοχής της Βουλιαγμένης. Η δομή ανήκει στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βουλιαγμένης απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, καθηγητές, κοινωνική λειτουργό, ψυχολόγο, καθώς και βοηθητικό προσωπικό.

πηγή: ipolimas.gr


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35