social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κολωνός: Οι εμβόλιμες θα... γονατίσουν τις ομάδες-Ναι στη βοήθεια της Πολιτείας

Κολωνός: Οι εμβόλιμες θα... γονατίσουν τις ομάδες-Ναι στη βοήθεια της Πολιτείας

Στον Κολωνό παρακολουθούν με ανυπομονησία τις εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της ενδεχόμενης επανέναρξης ωστόσο η θέση της ομάδας τη δεδομένη χρονικά στιγμή είναι ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Οι συγκυρίες και το γεγονός ότι το πλάνο των covid-tests δεν μπορεί να στηριχτεί από τα ερασιτεχνικά σωματεία είναι η κύρια θέση του συλλόγου από τα δυτικά προάστια, συν το γεγονός ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα δύσκολα μπορούν να τηρηθούν στα γήπεδα της Αθήνας και από τις ομάδες της.

Άλλωστε μιλάμε για έδρες που φιλοξενούν περισσότερες από μια ομάδες πολλά από αυτά και αυτό θα κάνει δύσκολο το έργο των αρχών αλλά και των σωματείων.

Το δεύτερο σημαντικό σημείο που απασχολεί τον Κολωνό είναι το θέμα των εμβόλιμων αγωνιστικών.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι παράγοντες του, το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι ερασιτέχνες με όλη τη σημασία της λέξης θα κάνει δύσκολη την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας.

Δηλαδή εφόσον ένα ματς οριστεί μεσοβδόμαδα πολύ δύσκολα θα συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παικτών για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα, ή για να το θέσουμε καλύτερα, πολύ δύσκολα θα συμπληρώνει 18αδα ή ακόμη περισσότερο και εντεκάδα ώστε η ομάδα να είναι καθώς πρέπει.

Όλα αυτά προβληματίζουν το σύλλογο που δείχνει ότι δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο.

Εφόσον βέβαια η Πολιτεία σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή, τότε ο Κολωνός θα πατήσει και πάλι γήπεδο ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα η θέση των "τζαλομπλου" είναι ότι ερασιτεχνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί. 

Πάντως, εφόσον ανάψει το πράσινο φως η ομάδα του Κολωνού θα είναι έτοιμη να προετοιμαστεί και πάλι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35