social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αντώνης Αλιμπέρτης: Η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα

Αντώνης Αλιμπέρτης: Η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα

Αποτελεί το πρόσωπο που ηγείται της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, έχοντας στο πλευρό του άξιους συνεργάτες, κάτι που δείχνει ότι μια συσπειρωμένη διοίκηση όπως είναι εκείνη του συλλόγου από τα νότια προάστια, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, Αντώνη Αλιμπέρτη, ο οποίος βλέπει την ανδρική ομάδα να προπορεύεται στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, και τις υποδομές του συλλόγου να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις και σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας του τόνισε

"Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε εντός στόχου. Σκοπός μας ήταν να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές από τις υποδομές μας. Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο σκέλος βασίζεται σε γηγενείς παίκτες. Τα αποτελέσματα είναι μια επιβράβευση της δουλειάς που γίνει στις προπονήσεις από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές".

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές πρόσθεσε

"Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη με το τεχνικό επιτελείο. Ακόμη όμως και να γίνουν κινήσεις, δεν θα προχωρήσουμε σε μεγάλη επένδυση. Δε νομίζω ότι έχουμε ελλείψεις μεγάλες".

Για το έργο που γίνεται στις υποδομές του σωματειου σχολίασε

"Οι υποδομές αριθμούν 300 παιδιά. Έχουμε στο σύνολο 18 τμήματα, 6 αγωνιστικά στο Τουρνουά της ΕΠΣΑ και τα υπόλοιπα σε ιδιωτικά Τουρνουά. Ο λόγος που συμμετέχουν όλες οι ομάδες σε Τουρνουά είναι για να μπορούν όλα τα παιδιά να έχουν αγωνιστικό χρόνο"

Στον επίλογο του εκθείασε τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, κ. Τόλη Πανταζόπουλο, λέγοντας

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή μας, κ. Τόλη Πανταζόπουλο για την άψογη δουλειά που γίνεται τόσο από τον ίδιο όσο και από τους προπονητές της ομάδας, τα μέλη της διοίκησης που στηρίζουν όλη την προσπάθεια και τους γονείς των παιδιών που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35