social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δρακουλαράκος: Καταστροφή για τα σωματεία η διακοπή των πρωταθλημάτων

Δρακουλαράκος: Καταστροφή για τα σωματεία η διακοπή των πρωταθλημάτων

Τη δική του τοποθέτηση έκανε στο soccerlive.gr ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Μεταμόρφωσης, Κυριάκος Δρακουλαράκος, αναφορικά με το σημαντικό ζήτημα που έχει να κάνει με το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Αφού στάθηκε στις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει μια ενδεχόμενη διακοπή των πρωταθλημάτων, στη συνέχεια κατέθεσε τις δικές του προτάσεις για το πως μπορεί να γίνει η επιστροφή των ομάδων.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλο το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου.
Ενώ σε όλο τον κόσμο τα αθλήματα δεν τα έχουν απαγορεύσει, δυστυχώς στην Ελλάδα ο ασφαλής τρόπος εκγύμνασης δεν τους αρέσει.Προτιμανε τα παιδιά όλων των ηλικιών να γυρνάνε ανεξέλεκτα.Ενδιαφερονται για τους “μεγάλους” συλλόγους.
Καλό θα ήταν η πολιτεία να ενδιαφερθεί και για τα ερασιτεχικα σωματεία,διότι όλη η προσπάθεια που έγινε το καλοκαίρι και από διοίκηση και από παίχτες θα χαθεί.
Εκτός από την οικονομική ενίσχυση που δόθηκε από την Γ.Γ.Α. Και την Ε.Π.Σ.Α. καλό θα ήταν κάθε εβδομάδα να μας χορηγούσαν και rapit test για να μπορέσουμε όσο είναι νωρίς ακόμα να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας.
Ενδεχόμενη ακυρωση της σεζόν θα είναι καταστροφική για όλα τα σωματεία.Πιστευω όλοι μας μπορούμε να ακολουθήσουμε και πιο αυστηρά μέτρα προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.
Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε ο πρώτος λαός που εφηύρε το ποδόσφαιρο για εκγύμναση σώματος και νου και αυτοί την την στιγμή οι μόνοι που δεν το χαιρόμαστε.
Εύχομαι γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα για να μπορέσουμε να παραμείνουμε υγιείς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35