social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κολωνός: Εκλογές τον Ιούνιο-Ικανοποίηση από τη δουλειά του Γιάννη Γεωργόπουλου

Κολωνός: Εκλογές τον Ιούνιο-Ικανοποίηση από τη δουλειά του Γιάννη Γεωργόπουλου

Στον Κολωνό υπάρχει στασιμότητα όπως και σε όλες τις ομάδες της χώρας μετά την πανδημία του κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει.

Άπαντες στο σύλλογο των δυτικών προαστίων ανυπομονούν να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και της κατηγορίας που συμμετέχουν γενικότερα. Για τον Ιούνιο έχουν προγραμματιστεί εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, με τον Βαγγέλη Βύρρο να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του αναφορικά με το αν θα παραμείνει στην κεφαλή της διοίκησης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του προπονητή, Γεωργόπουλου, πρόθεση της υπάρχουσας διοίκησης είναι να γίνει συζήτηση προκειμένου οι δυο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία της, αφού υπάρχει ικανοποίηση από τη δουλειά του έμπειρου κόουτς. 

Πάντως, ό,τι και να συμβεί όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι, ακόμη και να αλλάξει η διοίκηση, η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετικό δρόμο αφού ο Βαγγέλης Βύρρος και οι συνεργάτες του έχουν φροντίσει να αλλάξουν το επίπεδο του Κολωνού. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35