social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κινδιλίδης: Ζοφερό το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου-Παράλογο να μιλάμε για επιστροφή

Κινδιλίδης: Ζοφερό το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου-Παράλογο να μιλάμε για επιστροφή

Την δική του εκδοχή για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα που ασφαλώς επηρεάζουν και το κομμάτι του αθλητισμού εξέφρασε ο πρόεδρος της Αθηναϊδας, Αλέξανδρος Κινδιλίδης, μέσω του soccerlive.gr.

Αρχικά, ο ισχυρός άνδρας της ιστορικής ομάδας στάθηκε στις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από την πανδημία, αφού όπως τόνισε η χώρα μας... δείχνει διαλυμένη στο κομμάτι της οικονομίας.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι δύσκολο να προγραμματιστεί η επόμενη ημέρα από τις ομάδες αφού δεν γνωρίζουν την πορεία που θα έχει η πανδημία.

Αναλυτικά 

Η κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από υγιεινομικης πλευράς είναι πραγματικά τραγική. Όταν ακούμε από τους υπευθύνους ότι δεν υπάρχουν στην Αθήνα κρεβάτια στις εντατικές για αυτούς που τις χρειάζονται με αποτέλεσμα η ζωή τους να κρέμεται από μία κλωστή είναι κάτι πραγματικά τρομερό. Όταν κάθε μέρα πενήντα περίπου άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους και μάλιστα εν μέσω σκληρής καραντίνας ,τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Η σκληρή αυτή καραντίνα η οποία όμως δεν ακολουθείται από σχεδόν κανένα διαλύει την οικονομία. Αυτό σίγουρα θα έχει αντίκτυπο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που υπηρετούμε. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται καν λόγος για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων τα οποία έχουν σταματήσει εδώ και πέντε περίπου μήνες. Εμείς στην Αθηναϊδα είμαστε μία ομάδα που θα διεκδικούσε την άνοδο στην α κατηγορία άλλα δυστυχώς οι καταστάσεις δεν μας το επέτρεψαν. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε και πάλι, άλλα πρακτικά αυτό δεν γίνεται. Θα ήμασταν παράλογοι αν ζητούσαμε κάτι τέτοιο. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι το αύριο. Κατά τη γνώμη μου το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι ζοφερό. Πρώτα πρώτα δεν μπορούμε να κάνουμε ένα προγραμματισμό για την νέα χρονιά γιατί δεν ξέρουμε ποτέ θα είναι αυτό. Αν τα εμβόλια δεν έρθουν στη χωρά στις ποσότητες που περιμένουμε τότε η κανονικότητα θα αργήσει να έρθει και έτσι δεν ξέρουμε ποτέ και αν θα ξαναξεκινησουμε. Έπειτα το τεράστιο πρόβλημα στην οικονομία το οποίο θα καταλάβουμε το μέγεθος της μονό όταν θα ξεκινήσει η αγορά να επαναλειτουργεί ,θα παίξει μεγάλο ρολό στην ομαλή λειτουργία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Όμως ο βασιλιάς των σπορ πιστεύω ότι θα βρει τη λύση και τελικά σίγα σίγα θα επανέλθει στην κανονικότητα. Σίγουρα θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε στην νέα τάξη πραγμάτων που έχει έρθει στη ζωή μας και επειδή καμία νίκη δεν έρχεται χωρίς θυσία θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε και να προσαρμοστούμε ώστε να βρεθούμε και πάλι δίπλα στο αγαπημένο μας χόμπι που είναι το ποδόσφαιρο. Μέχρι τότε πρέπει όλοι να προσέχουμε την υγεία μας και σίγουρα όταν οι υπεύθυνες αρχές σφυρίξουν το ενακθριο λάκτισμα εμείς θα είμαστε στην σέντρα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35