social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο καπιτάνο Δημητρακόπουλος στον Ιπποκράτη

Ανανέωσε ο καπιτάνο Δημητρακόπουλος στον Ιπποκράτη

Ο Α.Σ. Ιπποκράτης ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και αρχηγό Δημητρακόπουλο Νικήτα.

Ο “Νίκη” είναι ο επι σειρά ετών αρχηγός της ομάδας μας και αρωγός της προσπάθειας που γίνεται για την αγωνιστική αναβάθμιση σε όλο τον σύλλογο καθώς εκτός απο ποδοσφαιριστής είναι και προπονητής των μικρών τμημάτων μας! Την προηγούμενη σεζόν είχε μόλις 3 συμμετοχές (1 πρωτάθλημα 2 κύπελλο) καθώς εκτός της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του κορονοϊού έλειπε για αρκετούς μήνες λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο ίδιος δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην οικογένεια του Ιπποκράτη! Η άριστη σχέση που έχω με τη διοίκηση του συλλόγου δεν μου αφήνει περιθώρια να μην συνεχίσω στο σύλλογο. Ένα μεγάλο μέρος των παιχτών έχει ανανεώσει ήδη και ελπίζω να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι για να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε φτιάξει αυτά τα χρόνια. Μετά από μια δύσκολη χρονιά και για το ποδόσφαιρο εύχομαι φέτος να επανέλθουμε στην ποδοσφαιρική μας ρουτίνα και να μας δώσουν πίσω τις Κυριακές μας! Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, καλό καλοκαίρι και τα λέμε από Σεπτέμβρη στους αγωνιστικούς χώρους!”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35