social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσινιάς: Καλύτεροι τη νέα χρονιά

Τσινιάς: Καλύτεροι τη νέα χρονιά

Ο Νίκος Τσινιάς τα προηγούμενα χρόνια άνηκε στο δυναμικό του Ηλυσιακού βοηθώντας ερχόμενος κυρίος από τον πάγκο την ομάδα του κέντρου να έχει ανταγωνιστικές πορείας στην Γ' Εθνικής.

Πέρυσι πήρε την απόφαση να μετακινηθεί στον ΠΑΟ Ρουφ και το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε την έκπληξη επιστρέφοντας στην ομάδα που αναδείχθηκε τον Άγιο Θωμά. Με την ομάδα από το Γουδί πραγματοποιεί μια αρκετά καλή πορεία, με τον ίδιο να σχολιάζει τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας του λέγοντας:

"Η πορεία μας μέχρι σήμερα δεν ήταν η επιθυμητή.Ξεκινησε ένας σχεδιασμός το καλοκαίρι αρκετά διαφορετικός από τις άλλες χρονιές. Αποχωρησαν κάποιοι παίχτες που ανήκαν στον κορμό της ομάδας,αποκτήθηκαν όμως παίχτες με ποιότητα και εμπειρία για την κατηγορία.Εχουμε σκπαμπανεβασματα σαν ομάδα,μπορούμε να πιάσουμε τρομερή απόδοση σε ένα ματς και στο άλλο να έχουμε χαμηλή απόδοση. Ειχαμε και τις ατυχίες μας με Κάποιους τραυματισμούς αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Τώρα στη διακοπή θα φορτίσουμε μπαταρίες θα ανασυγκροτηθούμε θα προσπαθήσουμε να δούμε τι φταίει ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να εμφανιστούμε πιο σοβαροί και πιο ανταγωνιστικοί και να κάνουμε μια νέα αρχή".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35