social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμη για το come back η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου-Απολογιστική δήλωση Γαγάνη

Έτοιμη για το come back η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου-Απολογιστική δήλωση Γαγάνη

Ονειρικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το α’ μισό της περιόδου για την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Παρότι ο σύλλογος των νοτίων προαστίων προέρχονταν από έναν υποβιβασμό και σε μια τέτοια περίπτωση δύσκολα μπορεί να κάνεις το come back, το συγκρότημα των Σάπκα και Γαγάνη πάει κόντρα… στον στερεότυπο κανόνα μετρωντας 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττες όντας στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Στηριζόμενη σε ένα μείγμα νεαρών και ταλαντούχων παικτών που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου, κάτι που ήταν στα άμεσα πλάνα της διοίκησης, και σε δυο με τρεις έμπειρες μονάδες, η Δάφνη προχωράει απτόητη και φυσικά ο Στέφανος Γαγάνης και ο Βαγγέλης Σάπκας δεν θα μπορούσαν παρά να είχαν μείνει ικανοποιημένοι.

Το σχόλιο του πρώτου πριν φύγει το 2019

«Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας κάθε άλλο από θετική μπορεί να θεωρηθεί. Χρησιμοποιώντας κυρίως παιδιά από τις υποδομές και με κάποιες προσθήκες έμπειρων παιχτών έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο κάτι που αποτυπώνεται και από την θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα. Το πιο θετικό από όλα είναι ότι τραυματισμοί δεν υπήρχαν σε αυτό το πρώτο μισό του πρωταθλήματος . Αυτό που εύχομαι για την νέα χρόνια είναι να έχουν όλοι υγεία και ευελπιστώ στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν να μας βρει στην θέση που είμαστε και αυτή την στιγμή , ευτυχισμένο το 2020»!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35