social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανέτοιμη για την έναρξη της προετοιμασίας η Ελευθερούπολη

Πανέτοιμη για την έναρξη της προετοιμασίας η Ελευθερούπολη

Πανέτοιμη η Α.Ε Ελευθερούπολης για το νέο ξεκίνημα με παρουσιάση του ρόστερ και πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων.


Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 17 Αυγούστου και ώρα 17:15 στο σύγχρονο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.
Εκεί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση καθώς και πριν αυτής θα ακολουθήσει μικρή συγκέντρωση προκειμένου οι παίκτες να παραλάβουν τον ρουχισμό καθώς και να αναλυθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να γίνει αναφορά στους στόχους της ομάδας για την νέα περίοδο.
Στόχος της Α.Ε Ελευθερούπολης και κύριο μέλημα της είναι να συνεχίσει να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε πολλά νεαρά παιδιά της Ακαδημίας της και όχι μόνο, να αναδείξουν το ταλέντο τους και από την συνύπαρξη με έμπειρους ποδοσφαιριστές να δημιουργεί ένα κράμα τέτοιο ώστε να μπορεί να παίζει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο!
Η προοπτική αυτή, μαζί με την ισχυρή διάθεση της Διοίκησης Χούσου και του Τεχνικού Διευθυντή Άρη Γκάνια, για την υλοποίηση των στόχων αυτών μαζί με την συνέχιση της συνεργασίας με τον Πέτρο Αντωνίου ως Τεχνικού και των συνεργατών του - Παναγιώτη Μαρκόπουλου συνεργάτη Προπονητή, Παναγιώτη Ζάχου Προπονητή Τερματοφυλάκων - που ειδικεύεται στην εκπαίδευση και των νεαρών παικτών,εγγυάται την υλοποίηση αυτών των στόχων .
Η Α.Ε Ελευθερούπολης αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινώσει τις τελευταίες "πινελιές" στην ολοκλήρωση του ρόστερ της, καθώς ακόμα και οι θέσεις των τερματοφυλάκων δεν έχουν κλείσει οριστικά, αφού τελεσφορήσουν οι συζητήσεις με κάποιους υποψήφιους παίκτες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35