social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλικό στη μνήμη του Μπάμπη Μαστρογιάννη: Αθάνατος!

Φιλικό στη μνήμη του Μπάμπη Μαστρογιάννη: Αθάνατος!

Ένας αγώνας με διαφορετικό χαρακτήρα έλαβε χώρα σήμερα στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ αφού ο ΓΣ Καισαριανής και ο Πανιώνιος Καισαριανής έπαιξαν για να τιμήσουν τη μνήμη του Μπάμπη Μαστρογιάννη ο οποίος πριν από 7 μήνες έφυγε από τη ζωή.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να τιμήσει τη μνήμη του πρώην άσου του Καισαριανιώτικου ποδοσφαίρου.

Μάλιστα οι δυο ομάδες έδωσαν από δυο τιμητικές πλακέτες στην σύζυγου του αδικοχαμένου Μπάμπη Μαστρογιάννη καθώς και στο γιο του, Στέργιο.

DSC_0296.jpg

DSC_0261.jpgDSC_0308.jpg

 

Πριν από την έναρξη του αγώνα οι δυο ομάδες και οι εκπρόσωποι τους άφησαν λουλούδια κάτω από το πανό που βρίσκονταν η άφισα του Μπάμπη Μαστρογιάννη, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο.

Για την ιστορία το τελικό 1-1 περνάει σε δεύτερη μοίρα με τους Γεωργίου και το αυτογκολ του Μουρτζούκου να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. 

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης) Αλεξανδρής, Χατζηστεφάνου, Αλεξιου, Πασιος, Κοσμιδης, Αϊβάζης, Τσακλανος, Νικου, Οικονομόπουλος, Μουρτζουκος, Γεωργίου.

Έπαιξαν ακόμη οι Σανιανος Χιωτης Γκοβολιας Κρασσας Χαλιλαι Λεπτακης Κατωπόδης Κοκοσουλης Αποστολοπουλος Πεμαι.

DSC_0285.jpg

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Κώστας Ρούμπος) Θεοδωράκης, Παφλιάς, Μυλωνάς, Απέργης, Παπακώστας, Παριανός, Γιαννουλάκης, Υπο Δοκιμήν, Σουλιώτης, Μαστρογιάννης, Χαρικιόπουλος.

Έπαιξαν ακόμη οι Ζαφείρης, Υπο Δοκιμήν, Βουτζαλής, Διονυσόπουλος.

panionios-kaisarianis.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35