social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ραφαηλίδης: Δουλειά σε φυσική κατάσταση και τακτική

Ραφαηλίδης: Δουλειά σε φυσική κατάσταση και τακτική

Το ντεμπούτο του Μάκη Ραφαηλίδη στον πάγκο του Φωστήρα Ηλιούπολης συνοδεύτηκε με νίκη, αφού για την α' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε στην Αργυρούπολη της Λαύρας με 2-1 το απόγευμα του Σαββάτου και προκρίθηκε στη συνέχεια του θεσμού.

Σχετικά με το παιχνίδι, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε στο Soccerlive: «Σαν πρώτο επίσημο παιχνίδι, έμεινα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε πρόβλημα. Προηγηθήκαμε και γενικά ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο δεύτερο θέλαμε να διαχειριστούμε το προβάδισμα, όμως υπήρχε μεγάλη κόπωση με αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ από μία αδράνεια, κάτι που πρέπει να δούμε. Ωστόσο, άμεσα αντιδράσαμε και πετύχαμε το δεύτερο γκολ, που μας οδηγούσε και στην πρόκριση. Είχαμε ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ, όμως στο τέλος κινδυνέψαμε να δεχθούμε την ισοφάριση, πάλι από μία δική μας αδράνεια».

Όσο για την επόμενη μέρα, ο 46χρονος τεχνικός υπογράμμισε: Έχουμε πάλι μπροστά μας παιχνίδι Κυπέλλου (σ.σ. με αντίπαλο τη Νέα Σμύρνη). Θα μπορέσουμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε πάνω σε θέματα φυσικής κατάστασης και τακτικής. Θα είναι κι αυτό ένα καλό τεστ. Εκείνο που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μπούμε στο πρωτάθλημα χωρίς απώλειες και τραυματισμούς».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35