social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολαϊδης: Ανάλογα με τον αντίπαλο προσαρμόζουμε το πλάνο μας

Νικολαϊδης: Ανάλογα με τον αντίπαλο προσαρμόζουμε το πλάνο μας

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας, Γαληνός Νικολαϊδης μετά την ευρεία νίκη της ομάδας του επί της ΑΕ Περιστερίου.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε μετά το ματς όπου είδε τους παίκτες του να βγάζουν εις πέρας την αποστολή. Αναλυτικά: Κάθε αγώνας μετά τις γιορτές για όλες τις ομάδες είναι δύσκολος. Προσπαθήσαμε και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, κάναμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε πέναλτι και γενικώς είχαμε σωστή κυκλοφορία. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στο επίπεδο που μας αξίζει και θα δουλέψουμε με πίστη στο πλάνο μας αφού υπάρχει πολύ όρεξη από τα παιδιά να κάνουμε τον στοχο μας πραγματικότητα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο..Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του περιστεριού για το σωστό ποδόσφαιρο που προσπαθεί σε παρά πολύ καλό βαθμό".

Για αύριο ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση με τον ΑΟΝΑ στην Αργυρούπολη με τον ικανότατο κόουτς να αναγνωρίζει τη δυσκολία του ματς.

Το σχολιο του

Όλα τα παιχνίδια για εμάς πλέον είναι κομβικά. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες που έχει προσαρμόζουμε όλη την εβδομάδα την προπόνηση και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Όλα τα παιδιά είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχουν τρομερή διάθεση και θελουμε αυτό να μας βγει στον αγώνα Παιχνιδι με παιχνίδι κοιτάζουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας ώστε να πάρουμε αυτό που θελουμε"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35