social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηράπτης: Νοικοκυρεμένο σωματείο και οικογένεια ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Χατζηράπτης: Νοικοκυρεμένο σωματείο και οικογένεια ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Τις εντυπώσεις του από το διάστημα στο οποίο βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ο Φωστήρας Ηλιούπολης μοιράστηκε με το Soccerlive ο Γιάννης Χατζηράπτης.

Ο έμπειρος προπονητής έκανε λόγο για «νοικοκυρεμένο σωματείο και οικογένεια», ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές και η οποία αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ. Παράλληλα, προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση, εξαιτίας των αρκετών και σοβαρών τραυματισμών που έχουν πλήξει τους κιτρινόμαυρους.

«Γνωρίζω τους ανθρώπους της ομάδας από τότε που ήμουν στη Διάνα για τέσσερα χρόνια. Μιλούσα με τον κο. Ασωνίτη, ο οποίος είναι και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ. Έχω αναλάβει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο ο Φωστήρας, μια οικογένεια» σημείωσε αρχικά και συνέχισε: «Οι ποδοσφαιριστές κάνουν μεγάλη προσπάθεια να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και σε αυτά που ζητάω. Έχουμε δείξει μεγάλη πρόοδο, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα, αλλά και στη βαθμολογία. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, που προσπαθούν τα μέγιστα στις προπονήσεις ώστε να ανταποκριθούν». Παράλληλα, ο Γ. Χατζηράπτης τόνισε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ σοβαρούς τραυματισμούς με πέντε ποδοσφαιριστές, ορισμένοι εκ των οποίων δεν θα επιστρέψουν άμεσα. Έχουμε μείνει λίγο πίσω όσον αφορά στην ποσότητα των ποδοσφαιριστών και γι' αυτό το λόγο έχουμε σκοπό να ενισχυθούμε οπωσδήποτε τον Ιανουάριο». Τέλος, αναφορικά με τον -βαθμολογικό- στόχο της σεζόν, ο τεχνικός του Φωστήρα ανέφερε: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται και θα δείξει στο τέλος τι θα έχουμε πετύχει».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35