social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηστεφάνου: Τους ευχαριστώ για τη στήριξη

Χατζηστεφάνου: Τους ευχαριστώ για τη στήριξη

Ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον ΓΣ Καισαριανής. Ο λόγος για τον Αποστόλη Χατζηστεφάνου ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου πριν από μερικές ημέρες μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. 

Ο ίδιος μίλησε λίγες ημέρες μετά τη δύσκολη επέμβαση λέγοντας
"Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ομάδας μου που παρά τις δυσκολίες της εποχής και παρά τις οικονομικές απαιτήσεις του χειρουργείου δεν με άφησαν στιγμή να αγχωθώ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη τους. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την επιτυχία της ομάδας-οικογένειας που έχουμε χτίσει. Σας αγαπώ πολύ όλους".

Ερωτηθείς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο ίδιος τόνισε
"Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με μια νεανική ομάδα που στην έδρα της πάντα είναι επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κλείσει η χρόνια μόνο με νίκες ώστε να πάμε στο ντέρμπι κορυφής στο περιστέρι με την διαφορά που έχουμε και τώρα".
Όσο αφορά την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Τόλης Χατζηστεφάνου υπογράμμισε
"Όι γιατροί είπαν ότι θα επιστρέψω περίπου σε 2 μήνες. Θα κάνω τα πάντα ώστε να σπάσω τα κοντέρ και να είμαι πίσω νωρίτερα στην ομάδα μου ώστε να βοηθήσω στο φίνις του πρωταθλήματος για την κατάκτηση της ανοδου".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35