social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: «Είδα όπως θέλω να βλέπω τον Ιπποκράτη κάθε Κυριακή»

Βόγλης: «Είδα όπως θέλω να βλέπω τον Ιπποκράτη κάθε Κυριακή»

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ιπποκράτη, Βασίλης Βόγλης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Φωστήρα Ηλιούπολης.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Θέλαμε πολύ την νίκη περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και τα καταφέραμε σε μια δυσκολη εδρα. Η ομάδα μου έκανε οσα ζήτησα στο τακτικό κομμάτι και τους αξίζουν συγχαρητήρια από τον 1ο μέχρι τον 20ο που ηταν στην αποστολή.
Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνουν συνήθως οι ομάδες που τα θέλουν πιο πολύ βάζοντας την ψυχή κάτι που μας έλειψε σε αλλά παιχνίδια αναλαμβάνοντας εγώ ο ίδιος την ευθύνη σε αυτο.
Έχουμε αδικησει τον εαυτό μας σε συγκεκριμένα παιχνίδια και χάσαμε έδαφος αλλά αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι να παραμένουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι όπως το Σάββατο στην Ηλιούπολη που ειδα την ομαδα μου οπως ακριβως θελω.
Την Κυριακή περιμένουμε μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε και περσυ. Δείχνει ότι είναι σοβαρή και σταθερη και σίγουρα θα είναι ένα ντέρμπι που έχουμε αναγκη να κάνουμε 2η συνεχομενη νίκη που θα μας ανεβάσει ακόμα περισσότερο και την ψυχολογία μας και την θέση μας".

Παράλληλα ο νεαρός προπονητής πήρε θέση και το συμβάν που έχει στο ματς της Τερψιθέας με τον Ηρακλή Περιστερίου, λέγοντας: "

Αυτά τα γελοία που συνέβησαν δεν εχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Και όταν μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το κάνει ακόμα πιο ηλίθιο και ανεγκέφαλο. Ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους γιατί από τύχη δεν έχουμε θύματα σε συγκεκριμένα γήπεδα. Δεν είναι ούτε μαγκιά, ούτε δείχνει μια ομάδα ότι έχει κόσμο και τρομοκρατεί αντιπάλους και κάνει την εδρα της δυνατη για να μην μπορείς να την κερδίσεις. Αυτό είναι έγκλημα αλλά κάποιων τα μυαλά δεν φτάνουν να σκεφτούν τι ακριβώς κάνουν όταν χτυπάνε παιδιά ή ερασιτεχνες παίχτες και διοικήσεις και οικογένειες. Κρίμα και τίποτα άλλο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35