social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανακούλιας: «Στο β' γύρο θα διεκδικήσουμε την άνοδο»

Πανακούλιας: «Στο β' γύρο θα διεκδικήσουμε την άνοδο»

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Φοίνικα Περιστερίου από την πορεία που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η ομάδα στην Β' ΕΠΣΑ.

Μάλιστα για αύριο έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις ενώ δρομολογούνται τρεις μεταγραφές που θα ενισχυθούν την προσπάθεια της ομάδας στο β' γύρο.

Σπουδαίο ρόλο στην πορεία της ομάδας έχει παίξει ο Στάθης Πανακούλιας που από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της, έχει δώσει άλλο τόνο στο παιχνίδι της ομάδας.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφερόμενος στη νέα χρονιά δήλωσε

Εύχομαι Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλο το κόσμο!!
Να έχουμε υγεία και ευτυχία και στον καθένα ξεχωριστά να επιτύχει τους στόχους του.
Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει τις κινήσεις που θεωρούσαμε απαραίτητες για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Γενάρης δεν είναι και ο πιο εύκολος μήνας για μεταγραφές και κάναμε κινήσεις σιγουριάς και χωρίς να ξεφύγουμε.
Έχουμε κάνει πολύ δουλειά με τα παιδιά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους και από την διάθεση και την προσήλωση σε ότι έχουμε πει. Έχουμε τραυματισμούς καθώς παίζουμε συχνά χωρίς 3-4 παίχτες σε κάθε ματς αλλά πιστεύω με την έναρξη να είμαστε κομπλε.
Έχουμε 9 αγώνες πολύ δύσκολους αφού όλοι θα ενισχυθούν και ο δεύτερος γύρος θα είναι πιστεύω ανταγωνιστικός.
Θα κυνηγήσουμε την δεύτερη θέση και πιστεύω αν δεν έχουμε προβλήματα θα είμαστε από τις ομάδες που θα διεκδικήσουμε την άνοδο!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35