social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυνατό φιλικό με τη Διάνα ο ΓΣ Καισαριανής

Δυνατό φιλικό με τη Διάνα ο ΓΣ Καισαριανής

Τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει το τεχνικό επιτελείο του ΓΣ Καισαριανής το Σάββατο καθώς θα αντιμετωπίσει την ισχυρή και πάντα υπολογίσιμη Διάνα Ηλιούπολης.

Ο τεχνικός του ΓΣ Καισαριανής, Μαρίνος Πολυμέρης μαζί με το προπονητικό επιτελείο (Μάκης Σούρας, Νίκος Πίττας) θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν την ικανότητα των ποδοσφαιριστών ενόψει του κρίσιμου αγώνα της προσεχούς αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηρακλή Περιστερίου που βρίσκεται στην 2η θέση του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ. Το θετικό συγκριτικά με το τελευταίο φιλικό κόντρα στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας (1-1) είναι ότι θα δώσει κανονικά το παρών και ο τερματοφύλακας, Νίκος Καλαμαρας που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικογενή ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "μικρός" προκειμένου να καλυφθούν τα... θέλω του συλλόγου σύμφωνα με τις εισηγήσεις του κ. Μαρίνου Πολυμέρη.

Στο θέμα των κρουσμάτων μετά από νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35