social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: «Τα δυο ματς που έρχονται θα κρίνουν πολλά...»

Βόγλης: «Τα δυο ματς που έρχονται θα κρίνουν πολλά...»

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ιπποκράτης καθώς την Κυριακή στις 9.30 υποδέχεται τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Ο Βασίλης Βόγλης γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια καθώς η αντίπαλη ομάδα προέρχεται από σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το νεαρό προπονητή, ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας: "Ερχονται 2 αγώνες που θα κρίνουν πολλά και το γνωρίζουμε. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου που έρχεται από 7 σερι νικες και δεν θα έχει καμία, σχέση με το παιχνιδι του πρωτου γυρου που νικησαμε 1-4, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοι αν θέλουμε να έχει αντίκρισμα η μεγάλη ανατροπή που κάναμε με τον Εθνικό Αστέρα.
Εμείς θα πάμε βήμα βήμα και με πλάνο να συνεχίσουμε την δουλειά μας. Έχουμε ενθουσιασμό, έχουμε δημιουργήσει απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι γιατί τώρα θα φανεί ποιος το θέλει πραγματικά περισσοτερο...
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μέχρι τώρα πορεία. Αναγνωριζοντας οτι τα δίνουν ολα,υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, αξίζουν πολλά περισσότερα ομως και αυτό προσπαθώ εγώ και ο άμεσος συνεργάτης μου Άγγελος Πασχαλιδης να τους τονίζουμε καθημερινά. Δηλαδή να μην αδικούν τους εαυτούς τους και με τη δουλεια που γινεται στην προπονηση τα καλύτερα είναι μπροστά τους με ότι αυτό συνεπάγεται".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35