social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στίμος: Εμπιστοσύνη στο τιμ και στους συμπαίκτες μου

Στίμος: Εμπιστοσύνη στο τιμ και στους συμπαίκτες μου

Με την αρχοντική του παρουσία στη μεσαία γραμμή του Ατρόμητου Χαλανδρίου δίνει αίγλη, κύριος και σιγουρά στα μετόπισθεν της ομάδας.

Ο Γιάννης Στίμμος δείχνει ότι αποτελεί έναν ανερχόμενο κεντρικό αμυντικό που τις επόμενες χρονιές θα απασχολήσει συλλόγους ανώτερων κατηγοριών. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός με θητεία σε Γκυζιακό, Μελίσσια, Γαλάτσι και Κορωνίδα Γαλατσίου μετράει φέτος 14 ματς με τη φανέλα των κόκκινων έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr για το ματς με τον Ιπποκράτη όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα λέγοντας

 Η επόμενη μέρα μας βρίσκει απογοητευμένος από το αποτέλεσμα με τον Ιπποκράτη. Η απογοήτευση αυτή προέρχεται από το γεγονός ότι τα γκολ των αντιπάλων μας προήλθαν από δικά μας λάθη και όχι από οργανωμένες προσπάθειες από μεριά τους. Όλο αυτό έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα του παιχνιδιού, όπου είχαμε τον πλήρη έλεγχο,στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά μας έλειψε το γκολ, παρόλο τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε".

Για τη συνέχεια που ακολουθεί ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός σχολίασε
"Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με την Αλσούπολη,όπου στον πρώτο γύρο είχαμε υποστεί μια σκληρή ήττα. Υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη στο πλάνο των προπονητών μας και στις δυνατότητες των παιδιών και θεωρώ πως με την σκληρή δουλειά που γίνεται στο τέλος θα ανταμειφθούμε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35