social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαχειμάρης: Οι... παρέες γράφουν ιστορία και στον Άγιο Θωμά ζούμε την κάθε στιγμή!

Μαχειμάρης: Οι... παρέες γράφουν ιστορία και στον Άγιο Θωμά ζούμε την κάθε στιγμή!

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η... περιοχή στο Γουδί καθώς η ομάδα της περιοχής, ο Άγιος Θωμάς συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Τεράστια πρόκριση επί της ΑΕ Χαλανδρίου και οι “οράνιε” βάζουν πλώρη για τους ''4'' με το πανέμορφο ταξίδι του Κυπέλλου να... συνεχίζεται.

Και επειδή στη ζωή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, το συγκρότημα του Γιώργου Μαχειμάρη δείχνει ότι η πορεία της στο θεσμό αυτό μόνο τυχαία δεν είναι.

Χθες, η ομάδα του κέντρου προέταξε τα στήθη της απέναντι στο πρωτοπόρο Χαλάνδρι και με την υπομονή που είχε στο παιχνίδι της πήρε μια τεράστια πρόκριση.

Ο Άγιος Θωμάς δείχνει λοιπόν ότι μπορεί να αντεπεξέλθει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μαχειμάρη να εκφράζει την ικανοποίηση του για την πορεία μέσω του soccerlive.gr.

Ερωτηθείς για το χθεσινό ματς σχολίασε

''Φοβερή πρόκριση με τα παιδιά να είναι άξια συγχαρητήριών. Τους ανήκε ολοκληρωτικά καθώς σε κάθε ματς δείχνουν το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για τη νίκη. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και σε αυτά τα παιδιά και στόχος σε κάθε ματς αποτελεί η νίκη. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, παρ' όλα αυτά μπορέσαμε και αντεπεξήλθαμε παίζοντας και εμείς καλό ποδόσφαιρο. Το τελευταίο στοιχείο μας χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια και απο τους αντιπάλους. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε η διαφορά της κατηγορίας που χωρίζει τις δυο ομάδες και στο τέλος πετύχαμε μια συγκλονιστική και ιστορική πρόκριση''.

 Για το μότο της ομάδας που την διακρίνει φέτος, ο κ. Μαχειμάρης σχολίασε

''Οι παρέες γράφουν ιστορία και αυτό ακριβώς συμβαίνει με την ομάδα. Είμαστε πραγματικά μια παρέα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο και έχουμε πει ότι θα μπαινουμε σε κάθε ματς να κερδίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας''.

 Για το αν υπάρχει η λέξη... τελικός στο πίσω μέρος του μυαλού του ο νεαρός προπονητής πρόσθεσε

''Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει το ματς της Κυριακής με τον Θριαμβο Χαϊδαρίου. Η διοργάνωση του Κυπέλλου μπορεί να... περιμένει γιατί απώτερος σκοπός είναι η κατάσταση του πρωταθλήματος''.

 Στο επίλογο του ο προπονητής του Άγιου Θωμά έκανε τη δική του αφιέρωση λέγοντας

'' Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στους ποδοσφαιριστές που είναι δική τους επιτυχία και φυσικά στον κόσμο μας που ήταν συγκλονιστικός χθες καθώς και στη διοίκηση που προσπαθεί από την πλευρά της να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Η επιτυχία είναι το τρίπτυχο: Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και συνέχεια ο κόσμος''.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35