social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανακούλιας: «Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στην πανδημία-Ευκαιρία για ανασύνταξη»

Πανακούλιας: «Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στην πανδημία-Ευκαιρία για ανασύνταξη»

Η Πέρα Κλουμπ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, ωστόσο, το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς οι "κιτρινόμαυροι" περιμένουν τις εξελίξεις της διοργανώτριας αρχής σχετικά με το πρωτάθλημα και τη διακοπή του.

Ο προπονητής της ομάδας, Στάθης Πανακούλιας, έχει κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας ωστόσο ο ίδιος διατηρεί χαμηλούς τόνους παρότι βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται στο πλάνο του.

Ο νεαρός κόουτς παρακολουθεί με τη σειρά του τις εξελίξεις ωστόσο, όπως πολλοί συνάδελφοι του, δεν βλέπουν ευοίωνο το μέλλον.

Αναλυτικά

«Δυστυχώς με το νέο lock down στενεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Είχαμε μία ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε έστω τις προπονήσεις που τελικά ούτε αυτό ήταν εφικτό. Τα παιδιά οπότε και να τους πούμε το μονό σίγουρο είναι ότι θα έρθουν να παίξουν ποδόσφαιρο άλλα δεν θα είναι σίγουρα σε κατάσταση τέτοια για να αντεπεξέλθουν σε ένα πρωτάθλημα. Δυστυχώς φαίνεται πως και αυτή η χρονιά πήγε χαμένη. Να πάμε κόντρα σε μία πανδημία δεν γίνεται. Υπάρχει κόσμος που πεθαίνει η και παλεύει για να ζήσει από τον κορωνοιο, οπότε κάνουμε υπομονή. Δυστυχώς άπλα μας έδειξε η κατάσταση ποσό πρόχειρο και ανοργάνωτο είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό. Ανασφάλιστοι προπονητές και γυμναστές σε όλες τις κατηγορίες. Όπως απροστάτευτοι είναι και οι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν πολλά άλλα και για τα παιδιά μας που έχουν μείνει έκτος γηπέδων τόσους μήνες. Δεν βλέπουμε και τα γήπεδα να συντηρούνται σωστά. Στο έλεος του θεού και οι εγκαταστάσεις. Εύχομαι να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα και να γυρίσουμε σε αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε "το ποδόσφαιρο"»


Σχετικά άρθρα

Με ορεξάτο Κυριαζή η Ανθούπολη, 2-1 την Αναγέννηση Πετρούπολης

ΕΠΣΑ: Ανακοίνωσε για τα διαγνωστικά τεστ

Λαύρα Αργυρούπολης: Τα αποτελέσματα των εκλογών

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35