social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιπποκράτης: «Όσοι ήταν στο γήπεδο ξέρουν καλά αν σεβαστήκαμε»!

Ιπποκράτης: «Όσοι ήταν στο γήπεδο ξέρουν καλά αν σεβαστήκαμε»!

Την δική του εκδοχή απαντώντας εμμέσως στην ανακοίνωση της ΑΕ Περιστερίου για το μεταξύ τους παιχνίδι έδωσε ο προπονητής του Ιπποκράτη Βασίλης Βόγλης. Αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

«Επειδή πολλοί έχουν βιαστεί να μιλήσουν για την έκταση που πήρε το σκορ με την ομάδα της ΑΕ Περιστερίου απο την δική μου μεριά θα πω πως όσοι ήταν στο γήπεδο ξέρουν πολύ καλά τι έγινε και αν σεβαστήκαμε  την αντίπαλη ομάδα.

Κάναμε  ένα σοβαρό πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε πέντε γκολ. Στο 2ο ημίχρονο και με διαχείριση του τύπου οι αμυντικοί να γίνουν επιθετικοί και το αντιστροφο με μοναδικο που να μενει στη θεση του να ειναι ο τερματοφυλακας η κάνοντας κατοχή κρατώντας τη μπάλα 5 και 10 λεπτά χωρίς να χαθεί και με αλλαγές ήταν τα μοναδικά που μπορούσαμε να κάνουμε ως ομάδα για να περάσουν τα επόμενα 45 λεπτά. Και να τελειώνει λοιπόν εδώ.

Ο καθένας ας πει ότι του κατέβει στο κεφάλι άλλωστε στο να λέμε όλοι καλοί ειμαστε... Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και με τον προπονητή κ με τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας έχουν και 2 δανεικούς από εμάς οπότε είναι τουλάχιστον άτοπη η ανάρτηση από όποιον και αν βγήκε από την ΑΕ Περιστερίου.

Από κει και πέρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Αλσουπολη που για εμάς είναι ο 1ος από τους 4 τελικούς για να πάμε στα μπαράζ αλλά να σημειώσω πως η ομάδα μου είναι ηδη επιτυχημένη εδώ που έχει φτάσει. Αυτοσκοπός ήταν να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια και το κάναμε.

Εξ αρχής δεν ήμασταν μέσα στα 3- 4 φαβορί όμως με σοβαρότητα και πολύ δουλεια φτάσαμε ως εδω και θα δώσουμε ότι έχουμε για να κάνουμε το βήμα παραπάνω που θα σημαίνει πολλά για όλους».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35