social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανακούλιας: «Ο προγραμματισμός γίνεται όπως τον είχαμε σχεδιάσει»

Πανακούλιας: «Ο προγραμματισμός γίνεται όπως τον είχαμε σχεδιάσει»

 Ικανοποιημένος από τον προγραμματισμό που γίνεται στην ομάδα εμφανίζεται ο προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου, Στάθης Πανακούλιας.

Ο νεαρός κόουτς που κατόρθωσε να βάλει τη δική του νότα στην ομάδα από την ημέρα που ανέλαβε βλέπει τη διοίκηση να κάνει πράξη τις εισηγήσεις του έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Μαλιστα, ο ίδιος θέλοντας να σχολιάσει το θέμα των ανανεώσεων και των μεταγραφών μέσω του soccerlive.gr τόνισε

Ειμαστε πολύ χαρούμενοι με τις μέχρι τώρα εξελίξεις. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο παιδιών που θα μπορέσει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.
Έχουν γίνει ήδη δυο μεταγραφές από ποδοσφαιριστές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο από παραπάνω κατηγορία και το μόνο που κοιτάμε είναι να κάνουμε μια δυο προσθήκες ακόμα σε θέσεις... κλειδι. Επίσης οι Ακαδημιες μας δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται πήραμε την απόφαση από κοινού με την διοίκηση να προωθήσουμε 3 ποδοσφαιριστές στους οποίους πιστεύω πολύ και εύχομαι σε αυτά παιδιά (Θεοδωρακόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος) να δουλέψουν και να πετύχουν σε ολους τους τομεις της ζωης τους καθώς αυτά είναι κ το μέλλον της ομάδας μα
ς!!


Σχετικά άρθρα

Σλεποκούροβ: Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, σίγουρα με λιγότερο άγχος

Καλαμάκι: Προθώηση του Καλογερόπουλο από το Κ18 στο ανδρικό τμήμα

Ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας του ΓΣ Καισαριανής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35